SoftwareONE beste Cloud Service Provider van 2022

Nieuwsberichten

SoftwareONE gekozen tot beste Cloud Service Provider van 2022 in Emerce Top100

In de jaarlijkse Emerce top 100 lijst staat SoftwareONE als beste Cloud Service Provider op nummer 1

In de jaarlijkse Emerce top 100 lijst, het resultaat van een kwantitatief imago-onderzoek met bijna 1.500 respondenten, is SoftwareONE gekozen tot beste Cloud Service Provider van 2022

Emerce voert jaarlijks een kwantitatief imago-onderzoek uit in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction voor de Emerce100 en toont de top 10 best beoordeelde bedrijven per onderdeel in de Emerce top100. Vorig jaar stond SoftwareONE voor het eerst in de top 10 lijst, dit jaar staat het bedrijf met 6 sterren prominent bovenaan. In de top 10 lijst staan naast SoftwareONE bekende namen als Google Cloud Platform, Amazon Web Services, IBM Cloud en Microsoft Azure, allen partners van SoftwareONE.

Het imago-onderzoek biedt houvast bij de keuze van bureau en e-businessdienstverleners in de online branche. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce. De bedrijven worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast is de Net Promoter Score (NPS) meegenomen. De volledige lijst tref je hier aan: Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2022 - Emerce

SoftwareONE beste Cloud Service Provider van 2022

‘Dat we nu de erkenning krijgen en organisaties ons niet meer alleen als de licentie partner zien is fantastisch’ aldus Daniël Perrier, Director Services & Innovation bij SoftwareONE.’ Het is nog te weinig bekend dat wij bedrijven wereldwijd van a tot z begeleiden bij digitale transformaties, van analyse en ontwerp tot implementatie, optimalisatie en beheer. En juist die a tot z begeleiding maakt SoftwareONE zo uniek vult , People & Culture Lead Monique op de Weegh, aan. ‘Dat geldt zeker voor de menselijke kant, de adoptie in de organisatie en de cultuurverandering die nodig is voor een succesvolle transformatie. Je kunt wel technologie kopen, maar hoe ga je die toepassen en hoe zorg je dat medewerkers daarvan gebruik gaan maken? Dat is veel ingewikkelder.’

In de nieuwe editie van de Emerce100 staat het volledige interview met Daniël Perrier en Monique op de Weegh over de rol van SoftwareONE bij de digitale transformatie van organisaties, lees hier de online versie.


Cautionary Statement Regarding Forward-Looking Information

This media release may contain certain forward-looking statements relating to the group’s future business, development and economic performance. Such statements may be subject to a number of risks, uncertainties and other important factors, such as but not limited to force majeure, competitive pressures, legislative and regulatory developments, global, macroeconomic and political trends, the group’s ability to attract and retain the employees that are necessary to generate revenues and to manage its businesses, fluctuations in currency exchange rates and general financial market conditions, changes in accounting standards or policies, delay or inability in obtaining approvals from authorities, technical developments, litigation or adverse publicity and news coverage, each of which could cause actual development and results to differ materially from the statements made in this media release. SoftwareONE assumes no obligation to update or alter forward-looking statements whether as a result of new information, future events or otherwise.

Contact

SoftwareONE Netherlands B.V.

Naritaweg 177
1043 BW Amsterdam
Netherlands

info.nl@softwareone.com

+31 20 2586800