Reset and Thrive Your Business

Ostanite povezani v spreminjajočem se svetu

V času negotovosti smo vaš partner za stabilnost in inovacije

Preberite več o naših rešitvah za delo na daljavo

SoftwareONE | Welcome

SoftwareONE, d.o.o. je član skupine SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika platform in IT storitev z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju programske opreme in tehnologij. SoftwareONE ponuja storitve licenčnega svetovanja, nabave in upravljanja programske opreme skozi njen celotni življenjski cikel ter storitve upravljanja različnih IT okolij in rešitev v oblaku. S svojo široko mrežo storitev in uslug nudi velikim, srednjim in malim podjetjem strokovno podporo in svetovanje glede poslovnih rešitev v podjetju.

Izboljšajte delovno učinkovitost zaposlenih

SoftwareONE nudi uporabniške rešitve za boljšo produktivnost zaposlenih, s katerimi se organizacije lažje prilagodijo spremembam in izboljšajo komunikacijo znotraj celotnega okolja.

Preberi več

Izkoristite prednosti upravljanja storitev v oblaku

SoftwareONE vam ponuja storitve upravljanja v oblaku, ki združujejo ljudi, procese in tehnologijo za optimizacijo porabe v oblaku.

Preberi več

Upravljajte programsko opremo s pomočjo naših storitev svetovanja

Tehnološki svet se dinamično spreminja in z njim ponudba različnih proizvajalcev programske opreme, kar predstavlja dodaten izziv organizacijam, ki želijo ostati licenčno skladne.

Preberi več

Povečajte vrednost svojega portfelja programske opreme s pomočjo rešitve Pyracloud

Pyracloud vam nudi orodja, s katerimi si zagotovite, da je vaša programske oprema neprestano stroškovno optimizirana in usklajena z vašimi poslovnimi cilji.

Platforma Pyracloud vam na enem mestu omogoča transakcije licenc in oblačnih naročnin, nudi vpogled v celoten nabor programske opreme tako na lokaciji kot tudi v oblaku in vam na podlagi kombiniranega vpogleda tehnoloških rešitev in komercialnih pogodb pomaga pri sprejemanje premišljenih poslovnih odločitev.

Poenostavljena nabava, namestitev in upravljanje programske opreme

SoftwareONE vam nudi širok nabor storitev pod skupnim imenovalcem »Simple«. Storitve »Simple« ponujajo smernice in strokovno znanje, kako znižati stroške nabave in poenostaviti upravljanje sodobne programske opreme ter sredstev v oblaku skozi celoten življenjski cikel programske opreme.

Pridružite se neverjetni ekipi!

Poiščite svojo sanjsko službo še danes