SoftwareOne corporate newsStans, SwitzerlandAd hoc mededeling conform art. 53 LR

SoftwareOne publishes 2022 Annual Report

media-releases-detail-unsplash-QsOEYVZvUiI-square

SoftwareOne Holding AG, a leading global software and cloud solutions provider, today published its 2022 Annual Report.

The 2022 Annual Report may be accessed on SoftwareOne’s Investor Relations website in the Results centre.

About SoftwareOne

SoftwareOne is a leading global software and cloud solutions provider that is redefining how organizations build, buy and manage everything in the cloud. By helping clients to migrate and modernize their workloads and applications – and in parallel, to navigate and optimize the resulting software and cloud changes – SoftwareOne unlocks the value of technology. The company’s ~9,000 employees are driven to deliver a portfolio of 7,500 software brands with sales and delivery capabilities in 90 countries. Headquartered in Switzerland, SoftwareOne is listed on the SIX Swiss Exchange under the ticker symbol SWON. Visit us at www.softwareone.com

SoftwareONE Holding AG, Riedenmatt 4, CH-6370 Stans

VOORZICHTIGHEIDSVERKLARING MET BETREKKING TOT VOORUITKIJKENDE INFORMATIE

Dit persbericht kan bepaalde toekomstgerichte verklaringen bevatten met betrekking tot de toekomstige activiteiten, ontwikkeling en economische prestaties van de groep. Dergelijke verklaringen kunnen onderhevig zijn aan een aantal risico's, onzekerheden en andere belangrijke factoren, zoals maar niet beperkt tot overmacht, concurrentiedruk, wetgevende en regelgevende ontwikkelingen, mondiale, macro-economische en politieke trends, het vermogen van de groep om medewerkers aan te trekken en te behouden die nodig zijn om inkomsten te genereren en haar activiteiten te beheren, schommelingen in wisselkoersen en algemene financiële marktomstandigheden, veranderingen in boekhoudnormen of -beleid, vertraging of onvermogen om goedkeuringen van autoriteiten te verkrijgen, technologische ontwikkelingen, geschillen of negatieve publiciteit en nieuwsberichtgeving, waarvan elk kan leiden tot werkelijke ontwikkelingen en resultaten die wezenlijk verschillen van de verklaringen die in dit persbericht zijn gedaan. SoftwareOne neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Neem contact op

 • engvall-anna-contact
  Anna Engvall
  Head of Investor Relations
  Neue Winterthurerstrasse 82
  8304 Wallisellen
  Switzerland
  anna.engvall@softwareone.com
  +41 44 832 41 37
 • fgs-global-contact
  FGS Global
  press.softwareone@fgsglobal.com
  +41 44 5621499