SoftwareOne Corporate NewsStans, SwitzerlandAd hoc mededeling conform art. 53 LR

SoftwareONE announces that it has been informed about the sale and placement of shares by KKR and the heirs of Patrick Winter

A person's hand holding up a circular light.

SoftwareONE today announced that around 8.6 million shares, representing approximately 5.4% of SoftwareONE’s share capital, will be sold by shareholders and placed in the market.

SoftwareONE has been informed that KKR and the heirs of Patrick Winter are selling a total of around 8.6 million SoftwareONE shares (approximately 5.4% of the share capital) which are being placed in the market. The transaction is in line with the sell-down coordination agreed among the major shareholders in connection with SoftwareONE’s IPO in October 2019.

NOT FOR RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION, IN WHOLE OR IN PART, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN OR INTO THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA, JAPAN, SOUTH AFRICA OR ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH OFFERS OR SALES WOULD BE PROHIBITED BY APPLICABLE LAW.

THIS ANNOUNCEMENT IS NOT AN OFFER OF SECURITIES FOR SALE IN ANY JURISDICTION, INCLUDING THE UNITED STATES, CANADA, SOUTH AFRICA, AUSTRALIA OR JAPAN. NEITHER THIS ANNOUNCEMENT NOR ANYTHING CONTAINED HEREIN SHALL FORM THE BASIS OF, OR BE RELIED UPON IN CONNECTION WITH, ANY OFFER OR COMMITMENT WHATSOEVER IN ANY JURISDICTION.

About SoftwareONE

SoftwareONE is a leading global provider of end-to-end software and cloud technology solutions, headquartered in Switzerland. With capabilities across the entire value chain, it helps companies design and implement their technology strategy, buy the right software and cloud solutions at the right price, and manage and optimize their software estate. Its offerings are connected by PyraCloud, SoftwareONE’s proprietary digital platform, that provides customers with data-driven, actionable intelligence. With around 8,300 employees and sales and service delivery capabilities in 90 countries, SoftwareONE provides around 65,000 business customers with software and cloud solutions from over 7,500 publishers. SoftwareONE’s shares (SWON) are listed on SIX Swiss Exchange. For more information, please visit SoftwareONE.com. SoftwareONE Holding AG, Riedenmatt 4, CH-6370 Stans

 

VOORZICHTIGHEIDSVERKLARING MET BETREKKING TOT VOORUITKIJKENDE INFORMATIE

Dit persbericht kan bepaalde toekomstgerichte verklaringen bevatten met betrekking tot de toekomstige activiteiten, ontwikkeling en economische prestaties van de groep. Dergelijke verklaringen kunnen onderhevig zijn aan een aantal risico's, onzekerheden en andere belangrijke factoren, zoals maar niet beperkt tot overmacht, concurrentiedruk, wetgevende en regelgevende ontwikkelingen, mondiale, macro-economische en politieke trends, het vermogen van de groep om medewerkers aan te trekken en te behouden die nodig zijn om inkomsten te genereren en haar activiteiten te beheren, schommelingen in wisselkoersen en algemene financiële marktomstandigheden, veranderingen in boekhoudnormen of -beleid, vertraging of onvermogen om goedkeuringen van autoriteiten te verkrijgen, technologische ontwikkelingen, geschillen of negatieve publiciteit en nieuwsberichtgeving, waarvan elk kan leiden tot werkelijke ontwikkelingen en resultaten die wezenlijk verschillen van de verklaringen die in dit persbericht zijn gedaan. SoftwareOne neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Neem contact op

 • A woman in a business suit is looking at something.
  Anna Engvall
  Head of Investor Relations
  Neue Winterthurerstrasse 82
  8304 Wallisellen
  Switzerland
  anna.engvall@softwareone.com
  +41 44 832 41 37