Webinar:
Weet jij hoe de beveiliging van
jullie datacenter is ingeregeld?

donderdag 23 juni
10.00 uur

Weet jij hoe de beveiliging van jullie datacenter is ingeregeld?

In deze snel veranderende wereld lopen ondernemingen constant risico om slachtoffer te worden van cyberaanvallen. Hierdoor is een betere manier nodig om een groeiend aantal dynamische workloads en grote hoeveelheden netwerkverkeer te beveiligen.

Traditionele hardware-matige firewall oplossingen beschermen de huidige applicaties niet meer voldoende. Deze zijn niet effectief genoeg in het leveren van controle en de performance die nodig is voor dynamische workloads. Het inzetten van een geïntegreerde virtuele firewall van VMware levert een gedistribueerde en gedetailleerde beveiliging terwijl de operationele kosten en complexiteit worden verlaagd.

Yoeri Langendoen neemt donderdag 23 juni om 10.00 uur de trends en ontwikkelingen door binnen de wereld van virtual firewalls. Hij gaat in op de huidige trends en ontwikkelingen, benoemt de voordelen van NSX ten opzichte van de traditionele firewall en gaat verder in op de VMware Advisory Service.