Accelerate the time to market your applications

LIVE webinar
Accelerate the time to market your business

Donderdag 25 maart
13:00 uur

Accelerate the time to market your applications

  • 25 maart 2021, 13:00 uur - 14:00 uur

Introductie OpenShift

De weg naar een modern applicatielandschap

De stap naar de cloud is gezet. Tenminste, waar het gaat om cloud-ready applicaties of applicaties die ontwikkeld zijn voor gebruik in de cloud. Maar het grootste gedeelte van de applicaties is legacy; software die lang geleden is ontwikkeld met een specifiek doel en voor bepaalde organisaties. Hoe krijg je die naar de cloud?

Applicatiemodernisatie

Applicatiemodernisatie is het updaten van oudere software voor nieuwere computerbenaderingen, inclusief nieuwere talen, frameworks en infrastructuurplatformen. Deze praktijk wordt ook wel legacy modernisatie of legacy applicatiemodernisatie genoemd. Het is het software-ontwikkelingsequivalent van het renoveren van een ouder huis om voordeel te halen uit verbeteringen op het gebied van efficiency, veiligheid, structurele integriteit, enzovoort. In plaats van een bestaand systeem buiten gebruik te stellen of in zijn geheel te vervangen, verlengt legacy modernisatie de levensduur van de applicaties van een organisatie, terwijl ook wordt geprofiteerd van technische innovaties.

In deze korte animatievideo leggen we dit principe uit.

LIVE webinar

De theorie is er dus. Maar hoe pak je dit aan? Op 25 maart praten Jan van Bruggen en Ruud Baas over containers die je helpen met applicatiemodernisatie. In ca. 45 minuten informeren we je over de mogelijkheden die je in een modern applicatielandschap tegenkomt. We nemen je mee in de hedendaagse containeromgevingen. Wat zijn de pijnpunten en hoe kun je daar als moderne Operator, Developer, of Manager op inspelen? En wat levert de investering voor zo’n containerlandschap nou eigenlijk op?

Meld je daarom aan voor het webinar “Accelerate the time to market of your applications”.