Webinar: Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?

Demo: Hoe voorkom je een datalek met
Cognni Information Intelligence?

dinsdag 9 maart
10.00 uur

Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?

  • 09 maart 2021, 10:00 uur - 11:00 uur

Stel je eens het volgende scenario voor: Johan, werkzaam bij de afdeling Finance, denkt dat hij een dossier met salarisinformatie naar zijn collega Arjan de Groot stuurt. Per ongeluk stuurt hij het dossier naar een klant met een gelijkwaardige naam, Arjan de Graaf… Het Cognni platform laat direct aan de Information & Security Officer zien dat zeer gevoelige inhoud wordt gedeeld met een extern domein. Het account van Johan wordt gelabeld als een incident met hoog risico.

Ondanks dat het een nieuw jaar is, werken we nog steeds op afstand en het ziet ernaar uit dat dit in de nabije toekomst de manier is waarop we werken. Hoe voorkom je een datalek en zorg je ervoor dat gevoelige informatie niet in handen van derden valt? SoftwareONE gebruikt al enige tijd de tooling van Cognni Information Intelligence voor het mappen, detecteren en onderzoeken van verschillende data-sets in Office 365 (zoals Teams, OneDrive, Exchange en Sharepoint). Zo kwam er bij onze klanten regelmatig naar voren dat financiële documenten een hoog risico vormen. Ook richtlijnen voor het delen van data met externen ontbreekt vaak in de praktijk.

Op 9 maart van 10.00 – 10.30 uur geeft Jurgen Hannink, Senior Pre-sales Cloud Consultant bij SoftwareONE, een tweede LIVE demo waarin de nieuwste functionaliteiten van het Cognni platform worden gepresenteerd.  
Bekijk hier de eerste demo en registreer je gratis voor de Office 365 QuickScan. De demo wordt afgesloten met een Q&A.

 

Doelgroep

De demo is bedoeld voor IT managers en CIO’s die inzicht willen in de beveiliging van hun Office 365 omgeving.