ONEClub: Lunch & Learn

Workshop Azure DevOps

Donderdag 27 mei
09.00 uur

ONEClub: Workshop Azure DevOps Essentials

  • 27 mei 2021, 09:00 uur - 11:30 uur

Ben je al enige tijd aan de slag met Azure en is het nu tijd om je omgeving slimmer in te richten? Wil je zaken verder automatiseren of ben je benieuwd naar wat er nog meer met Azure kan? Dan is deze workshop ideaal voor jou! 

In ongeveer 2 en een half uur nemen wij je mee in de wereld van Azure ‘next steps’ en hoe jij je Azure omgeving slimmer kunt managen. Onze experts helpen je de volgende stap te zetten in het schaalbaar opzetten van je omgeving en hierin de juiste keuzes te maken. 

 

Agenda

  • Voorstelronde
  • What does a DevOps Engineer do?
  • Continuous Integration
  • Continuous Deployment (Delivery?)
  • Orchestration
  • Governance (Monitoring / Logging / Alerting)