ONEClub: Lunch & Learn

Workshop Azure Essentials

Donderdag 25 februari
09.00 uur

ONEClub: workshop Azure Essentials

  • 25 februari 2021, 09:00 uur - 12:00 uur

Aan het oriënteren of Azure geschikt is om jouw oplossing op te bouwen? Is de switch naar Azure een serieuze overweging voor jouw organisatie? Of wil je je basiskennis rondom Azure bijspijkeren? Dan is deze workshop ideaal voor jou!


De workshop wordt verzorgd door een Azure Cloud expert. Gedurende 3 uur wordt je meegenomen in de belangrijkste kenmerken en basisfunctionaliteiten van Azure. Hierbij is de ISV als uitgangspunt genomen. De workshops zijn kleinschalig van opzet (maximaal ca. 8-10 personen) waardoor er ruimte is voor interactie. Interesse? Schrijf je in!

Agenda

  • Voorstelronde;
  • Cloudprincipes Azure (o.a. IaaS/PaaS/SaaS);
  • Cloud Adoption Framework / Well-architected Framework;
  • Identity, tenants en subscriptions;
  • Governance;
  • Cost Management;
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen.