Java Updatesessie

LIVE webinar
donderdag 03 december
10.00 - 11.00 uur

Java Updatesessie

Java Updatesessie

Bijna iedere organisatie maakt gebruik van Oracle Java. Veel organisaties hebben nooit specifiek gekeken naar de wijze waarop Java werd ingezet; het was immers “open source”. Dit is veranderd sinds Oracle een aantal wijzigingen heeft doorgevoerd in haar beleid. De wijzigingen hebben geleid dat het een grote uitdaging wordt om tot een goede keuze te komen. Vragen die voorbij komen gaan over de verschillende opties, voorbereidingen op een audit en het bepalen van gebruik. Ook vragen klanten zich af of ze een Java subscriptie moeten aanschaffen als deze ‘slechts’ geïnstalleerd staat. Of geldt dit alleen voor daadwerkelijk gebruik?

 

Opzet van de webinar

Tijdens het live webinar op donderdag 3 december om 10.00 uur bespreken Roy Reijnen, Solution Advisor (SoftwareONE) en Richard Spithoven (B-lay a SoftwareONE Company) welke wijzigingen Oracle heeft doorgevoerd, wat dit voor jouw organisatie betekent en welke opties er op dit moment beschikbaar zijn.

 

Zij nemen je ook mee in een aantal klantvragen:

  • Wat is het verschil tussen Oracle Java Standard Edition en de commerciële features van Oracle Java (bijv. de MSI Enterprise Installer)?
  • Wanneer moet ik Oracle Java nu wel of niet apart licenseren? En hoe zit dit met non-productie omgevingen en verschillende Java versies?
  • Wanneer heb ik een “subscription” van Oracle nodig en hoe bepaal ik de kosten die hier mee gemoeid zijn?
  • Wat is het verschil tussen OpenJDK, Oracle Java, Azul, Redhat Java, Amazon Corretto?

Doelgroep

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over Java. 
Dit webinar is uitsluitend voor eind gebruikers.