SoftwareONE en Commvault in gesprek over de Backup & Recovery van Salesforce data

On-demand webinar

Salesforce backup - Commvault

SoftwareONE en Commvault in gesprek over de Backup & Recovery van Salesforce data

Wat is de impact voor jouw organisatie als gijzelsoftware (ransomware) op elk ogenblik alle actieve data zou versleutelen? Een belangrijk onderwerp lettend op het beschermen van jouw vertrouwelijke bedrijfsgegevens en andere data. Het is dan ook belangrijk om een back-up van jouw data te onderhouden.

Veel bedrijven hebben applicaties draaien binnen Salesforce. Per 31 juli 2020 is Salesforce echter gestopt met haar standaard Back-up & Recovery mogelijkheden. Dit was voorheen een kostbare service waarin men EUR 10.000 per case uitgeeft om de data te herstellen. Vaak brengt dit ook een lange doorlooptijd met zich mee van zo’n 6 tot 8 weken. Saleforce heeft aangegeven dat deze service niet voldoet aan het niveau van dienstverlening die ze willen bieden.

Salesforce adviseert haar gebruikers om zelf de back-up van de CRM-data te gaan verzorgen. SoftwareONE kan jou daarbij helpen.

Met technologie van Commvault is het mogelijk om een algehele Back-up & Recovery van Salesforce-data, op een efficiënte manier te bewerkstelligen. Soms als add-on op jouw bestaande oplossing of als managed dienstverlening met BackupSimple.