Schrijf je in voor de Adobe Updatesessie

LIVE webinar
Donderdag 27 augustus
10:00-11:30 uur

Adobe Licentie Update en hands-on met Adobe Sign

  • 27 augustus 2020, 10:00 uur - 11:30 uur

Ben jij ook klaar met de complexiteit van de hedendaagse licentiemodellen? Laat je dan door Claudia Kolleman de weg wijzen tijdens onze Adobe Licentie Updatesessie op donderdagochtend 27 augustus 2020 van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Tijdens onze Adobe Licentie Updatesessie leer je welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Adobe Creative Cloud en Acrobat. Wij nemen jou mee door het licentielandschap van Adobe en bespreken de voor én nadelen, de toekomstvisie van Adobe en de investeringsmogelijkheden in de oplossingen van Adobe. De sessie heeft als doel jou een helder beeld te geven over de verschillende licentiemodellen van Adobe, zodat je een weloverwogen investeringskeuze maakt voor de toekomst.

Aansluitend legt Claudia uit hoe je met Adobe Sign je foutloze workflows creert en bespaar je ook nog eens duizenden uren werk. Werknemers kunnen geautomatiseerde ondertekeningsprocessen starten door te klikken. En klanten kunnen vanaf elke locatie documenten ondertekenen en terugsturen. Uiteraard geeft zij een korte demo zodat je de oplossing zelf kan ervaren.

Heb je vragen? Dan kun je die vooraf aangeven bij registratie, maar het is ook mogelijk deze tijdens het webinar te stellen.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor eindgebruikers die graag meer wil weten over het Adobe licentiemodel en over Adobe Sign.

Het webinar is niet toegankelijk voor leveranciers of partners.