Ivanti Webinar Hero

On-Demand Webinar

Waarom automatiseren van processen jouw werkplek leuker maakt

Waarom automatiseren van processen jouw werk leuker maakt

  • On-Demand

Iedere IT-afdeling herkent het: een eindeloze stroom van telefoontjes naar de servicedesk, vergeten wachtwoorden en het constante blussen van brandjes. Veelal mondt dit uit in handmatige activiteiten die het proces onnodig vertragen. Resultaat; doorlooptijden worden niet gehaald en de tevredenheid van de eindgebruiker gaat omlaag.

Dat moet toch anders kunnen?

Met Ivanti automatiseer en optimaliseer je de processen waar je geen omkijken naar wilt hebben én ontlast je de IT-serviceorganisatie.

SoftwareONE organiseerde samen met Ivanti het webinar ‘Waarom automatiseren van processen jouw werk leuker maakt’. We bespreken ervaringen uit de praktijk en behandelen jouw vragen. Gastspreker tijdens dit webinar is Jeroen Smulders, Product Owner - Team Werkplek bij Equalit. Hij vertelt over zijn ervaringen.