On-Demand Webinar

Red Hat Enterprise Linux 6
End of Support

Red Hat Enterprise Linux 6 End of Support

  • On-Demand

In november 2020 begint de End of Support fase van Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 6. Wat is verstandig? Aankopen van Extended Life Cycle Support? In dit webinar vertellen Solution Advisors Jan van Bruggen en Ruud Baas welke overwegingen je mee kunt nemen in je beslissing.

Red Hat ondersteunt gemiddeld meer dan 10 jaar hun Linux-producten via actieve ondersteuning. Veel system administrators hebben het gevoel dat hun server(s) slechts een paar jaar geleden zijn geïnstalleerd; deze draaien 24x7 en krijgen netjes hun updates.

Maar in november 2020 begint de laatste ademtocht van Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 6. Wat is verstandig? Aankopen van Extended Life Cycle Support?