Man taking part in a webinar

On-Demand Webinar

Benut jij de werkplek optimaal?

Benut jij de werkplek optimaal?

  • On-Demand

Tijdens dit webinar bespreken Jeroen Engelander, Jurgen Hannink (SoftwareONE) en Remco de Kramer (Microsoft) niet alleen de handige functionaliteiten zoals Microsoft Teams, maar ook hoe je de data-overdracht hierin beveiligt. Microsoft Teams stelt medewerkers in staat om informatie snel terug te vinden en zorgt dat ze op een eenvoudig en efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren. Zit jouw organisatie nog op legacy applicaties als Windows 7 en Office 2010? In het webinar laten we met behulp van Windows Virtual Desktop zien hoe de applicaties worden gemigreerd.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar zijn: Windows 10 uitgerold met Autopilot, werkplekken en mobiele apparaten beheren met Intune, Office 365 applicaties voor betere samenwerking in Teams met 365Simple, legacy applicaties (zoals Windows 7 en Office 2010) met Windows Virtual Desktop, data-beveiliging met AIP, MCAS en ATP en aanvullende back-up & recovery met BackupSimple

Daarnaast is er ruimte voor Q&A waarin we ook de ingestuurde vragen behandelen zoals: Hoe rol je een werkplek uit met Autopilot? Wat zijn eigenlijk de randvoorwaarden? En welk technisch niveau is vereist om de eindconfiguratie zelf uit te voeren?