Webinar Modern Application Builders

LIVE webinar
donderdag 17 september
10:00-11:00 uur

Modern Application Building

We leven in een tijd dat niet iedereen meer op eenzelfde manier een applicatie bouwt. Waar er in het verleden altijd een standaard programmeertaal werd gebruikt en je niet meer los kwam van deze keuze, is die manier van werken nu niet meer te hanteren. Dit komt vooral door het inzicht dat je onafhankelijk wilt zijn van je onderliggende platform.

In plaats van het lokaal opzetten van de IT-infrastructuur maken we steeds meer gebruik van de cloud om heel snel te kunnen op- en afschalen. Wil je als bedrijf bij blijven, dan zul je een andere koers moeten varen. Je applicatie moet modulair opgebouwd zijn zodat je snel onderdelen kunt aanpassen en uitbreiden.

Over deze uitdaging praten Jan van Bruggen, Ruud Baas en Eelco Audiffred in het webinar Modern Application Building op donderdag 17 september.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor iedereen die werkt als ontwikkelaar, IT-manager, IT-consultant, etc.*

Opzet van het webinar

Het webinar vindt plaats op donderdag 17 september 2020, van 10:00 uur tot 11:00 uur.  Jan van Bruggen,  Ruud Baas en  Eelco Audiffred bespreken de mogelijkheden om toekomstgericht en efficiënt applicaties te ontwikkelen en beschikbaar te stellen. Ze gaan onder andere in op Containerization, Kubernetes en Red Hat OpenShift. Het webinar wordt afgesloten met een Q&A. Je kunt eventuele vragen vooraf (bij je aanmelding) indienen, zodat we deze mee kunnen nemen, maar uiteraard is dit tijdens het webinar zelf ook mogelijk.

* Dit webinar is bedoeld voor eindgebruikers, niet voor leveranciers of partners.

Contact

SoftwareONE B.V.

Naritaweg 177
1043 BW Amsterdam
Netherlands

info.nl@softwareone.com

+31 20 2586800