Schrijf je in voor de Adobe Updatesessie


LIVE webinar
Donderdag 28 mei
10:00-11:30 uur

Adobe Licentie Update en hands-on met Adobe Sign

Ben jij ook klaar met de complexiteit van de hedendaagse licentiemodellen? Laat je dan door Lourens Klootwijk de weg wijzen tijdens onze Adobe Licentie Updatesessie op donderdagochtend 28 mei 2020.

Tijdens onze Adobe Licentie Updatesessie leer je welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Adobe Creative Cloud en Acrobat. Wij nemen jou mee door het licentielandschap van Adobe en bespreken de voor én nadelen, de toekomstvisie van Adobe en de investeringsmogelijkheden in de oplossingen van Adobe. De sessie heeft als doel jou een helder beeld te geven over de verschillende licentiemodellen van Adobe, zodat  je een weloverwogen investeringskeuze maakt voor de toekomst.

Aansluitend legt Lourens uit hoe je met Adobe Sign je foutloze workflows creert en bespaar je ook nog eens duizenden uren werk. Werknemers kunnen geautomatiseerde ondertekeningsprocessen starten door te klikken. En klanten kunnen vanaf elke locatie documenten ondertekenen en terugsturen. Uiteraard geeft Lourens een korte demo zodat je de oplossing zelf kan ervaren.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor iedereen die graag meer wilt weten over het Adobe licentiemodel en die meer wilt weten over ADobe . *

Spreker

Lourens Klootwijk, Teamlead en Solution Advisor bij SoftwareONE. Hij helpt klanten bij vraagstukken rondom Digital Content.

Opzet van het webinar

Het webinar vindt plaats op donderdag 28 mei, van 10:00 uur tot 11:30 uur. Tijdens onze Adobe Licentie Updatesessie leer je welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Adobe Creative Cloud en Acrobat. Aansluitend legt Lourens uit hoe je met Adobe Sign foutloze workflows creert en bespaar je ook nog eens duizenden uren werk. Uiteraard geeft Lourens een korte demo zodat je de oplossing zelf kan ervaren. Die vragen kun je vooraf aangeven bij registratie, maar het is ook mogelijk deze tijdens het webinar te stellen.

* Dit webinar is bedoeld voor eindgebruikers, niet voor leveranciers of partners.

Meer interessante webinars

{ "hideLoadMore": true }
Webinar: Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?
  • 09 maart 2021, 10:00 uur - 11:00 uur

Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?

Hoe voorkom je een datalek en zorg je ervoor dat gevoelige informatie niet in handen van derden valt? Jurgen Hannink gaat een demo geven van over de tooling van Cognni Information Intelligence. Deze tooling kan je gebruiken voor het mappen,…

Accelerate the time to market your applications
  • 25 maart 2021, 13:00 uur - 14:00 uur

Accelerate the time to market your applications

Introductie OpenShift, de weg naar een modern applicatielandschap. Op 25 maart organiseren we een webinar over containers die je helpen met applicatie modernisatie. In ca. 45 minuten informeren we je over de mogelijkheden die je in een modern…