Webinar: productief blijven terwijl je thuis werkt


LIVE webinar
Dinsdag 19 mei
13:00-14:00 uur

Productief blijven terwijl je thuis werkt

Microsoft Teams, onderdeel van Office 365, is dé oplossing om remote te werken. Niet zo vreemd dat SoftwareONE de afgelopen weken is overspoeld met aanvragen voor het inrichten van een Teams-omgeving. Én voor trainingssessies over hoe de applicatie zo succesvol mogelijk te gebruiken.

“Die sessie was zo succesvol. Het nut en de noodzaak van Teams is wel duidelijk”, zegt Nicole Aafjes, Customer Succes Manager bij SoftwareONE.

Daarom organiseert Nicole Aafjes op dinsdag 19 mei om 13.00 uur een tweede webinar met Teams tips & tricks. Het webinar wordt afgesloten met een Q&A waar Nicole antwoord geeft op al jouw vragen.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor iedereen die graag meer wilt weten over het gebruik van Microsoft Teams. Nieuwe gebruikers van Teams, maar ook mensen die al langer met Teams in de weer zijn, krijgen in dit webinar praktische tips & tricks. *

Spreker

Nicole Aafjes is Customer Success Manager bij SoftwareONE. Zij helpt klanten bij de adoptie van Office 365 en zit graag met klanten om de tafel om hen te inspireren en hen te laten zien hoe technologie de medewerkers in staat stelt productiever, efficiënter en effectiever (en met meer plezier) te kunnen werken.

Opzet van het webinar

Het webinar vindt plaats op dinsdag 19 mei, van 13:00 uur tot 14:00 uur. We laten zien hoe je met Teams aan de slag kunt gaan en geven je tips & tricks. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Die vragen kun je vooraf aangeven bij registratie, maar het is ook mogelijk deze tijdens het webinar te stellen.

* Dit webinar is bedoeld voor eindgebruikers, niet voor leveranciers of partners.

Meer interessante webinars

{ "hideLoadMore": true }
Webinar: Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?
  • 08 april 2021, 10:00 uur - 11:00 uur

Hoe voorkom je een datalek met Cognni Information Intelligence?

Hoe voorkom je een datalek en zorg je ervoor dat gevoelige informatie niet in handen van derden valt? Jurgen Hannink gaat een demo geven van over de tooling van Cognni Information Intelligence. Deze tooling kan je gebruiken voor het mappen,…