Hoe gaat jouw organisatie om met het automatiseren en optimaliseren van processen waar je geen omkijken naar wilt hebben?


LIVE webinar
Dinsdag 26 mei
11:00-12:00 uur

Waarom automatiseren van processen jouw werk leuker maakt.

Iedere IT-afdeling herkent het: een eindeloze stroom van telefoontjes naar de servicedesk, vergeten wachtwoorden en het constante blussen van brandjes. Veelal mondt dit uit in handmatige activiteiten die het proces onnodig vertragen. Resultaat; doorlooptijden worden niet gehaald en de tevredenheid van de eindgebruiker gaat omlaag. Dat moet toch anders kunnen?

Met Ivanti automatiseer en optimaliseer je de processen waar je geen omkijken naar wilt hebben én ontlast je de IT-service organisatie.
Op dinsdag 26 mei organiseert Rudi Bakker samen met Hamid Ashouri van Ivanti het webinar ‘waarom automatiseren van processen jouw werk leuker maakt’. Zij bespreken ervaringen uit de praktijk en behandelen al jouw vragen. Gastspreker tijdens dit webinar is Jeroen Smulders van Equalit die over hun ervaringen vertelt.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor systembeheerders, IT Managers, IT verantwoordelijken, maar uiteraard zijn andere geïnteresseerden van harte welkom! *

Opzet van het webinar

Het webinar vindt plaats op dinsdag 26 mei, van 11:00 uur tot 12:00 uur. We bespreken ervaringen uit de praktijk rondom het automatiseren van processen. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Die vragen kun je vooraf aangeven bij registratie, maar het is ook mogelijk deze tijdens het webinar te stellen.

* Dit webinar is bedoeld voor eindgebruikers, niet voor leveranciers of partners.