SMB Go Big

Live webinar

Benut jij de werkplek optimaal?

Een flexibele en veilige werkplek

SoftwareONE en Microsoft nodigen jou uit voor een live webinar in de Microsoft Studios. Wij nemen jou mee op reis naar een flexibele en veilige werkplek. Dat is een werkplek waarmee de medewerkers in jouw organisatie altijd en overal kunnen werken. De toekomstige werkplek die velen willen bereiken. Wij stippelen de route voor je uit!

Tijdens dit webinar bespreken Jeroen Engelander (SoftwareONE) en Remco de Kramer (Microsoft) niet alleen de handige functionaliteiten zoals Microsoft Teams, maar ook hoe je de data-overdracht hierin beveiligt. Microsoft Teams stelt medewerkers in staat om informatie snel terug te vinden en zorgt dat ze op een eenvoudig en efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren. Zit jouw organisatie nog op legacy applicaties als Windows 7 en Office 2010? In het webinar laten we met behulp van Windows Virtual Desktop zien hoe de applicaties worden gemigreerd.

En hoe zorgt de implementatie van de nieuwe werkplek voor een omgeving waarin eenvoud het uitgangspunt is. Hoe komen we daar? Hoe werkt authenticatie om toegang te krijgen tot de data en applicaties die medewerkers nodig hebben? Op welke servers staat deze data en wat zijn de richtlijnen? En wat houdt Shared Responsibility in? Belangrijke vragen om te zorgen dat we in deze reis veilig aankomen.

Kortom een webinar om niet te missen!

Wanneer?

Dit webinar vindt 7 april plaats van 9:00 - 10:00 uur.

Sprekers

Jeroen Engelander

Senior Pre-Sales Cloud Solutions Consultant, SoftwareONE


Jurgen Hannink

Senior Pre-Sales Cloud Solutions Consultant, SoftwareONE


Michel Bouman

Microsoft Teams Certified expert | Keynote speaker | Teams Talk Podcast host


Remco de Kramer

Product Marketing Manager Modern Workplace, Microsoft

Onderwerpen

  • Windows 10 uitgerold met Autopilot
  • Werkplekken en mobiele apparaten beheren middels Intune
  • Office 365 applicaties voor betere samenwerking in Teams middels 365Simple
  • Legacy applicaties (zoals Windows 7 en het naderende Office 2010) middels Windows Virtual Desktop
  • Data-beveiliging middels AIP, MCAS en ATP
  • Aanvullende back-up & recovery middels BackupSimple