RIBW KAM

Case Study

Samenwerken met SoftwareONE levert
RIBW K/AM dubbel voordeel op

Samenwerken met SoftwareONE levert RIBW K/AM dubbel voordeel op

Waarborgen van continuïteit en veiligheid bij RIBW K/AM

Eind 2020 verliepen de Microsoft licentiecontracten en besloot RIBW K/AM om samen met SoftwareONE de mogelijkheden tot verlenging te onderzoeken. Een onderdeel van de aanpak van SoftwareONE was het onderzoeken van de mogelijkheid om RIBW K/AM bij Microsoft in aanmerking te laten komen voor de non-profit status. Dit leverde een aanzienlijke kostenbesparing op. Doordat in de afgelopen jaren een verschuiving optrad van de werkzaamheden vanuit kantoor naar de klant, brengt dit uitdagingen met zich mee op het gebied van continuïteit en veiligheid. Met 365Simple, BackupSimple, AzureSimple en Managed Security kunnen de medewerkers van RIBW K/AM hun werkzaamheden veilig en efficiënt blijven uitvoeren.

RIBW KAM logo

Wilfred Groeneveld

De samenwerking met SoftwareONE is voor onze organisatie van grote toegevoegde waarde. De samenwerking verloopt erg goed; er wordt altijd met ons meegedacht. Ik vind SoftwareONE een aanrader voor soortgelijke organisaties als wij en die tegen dezelfde knelpunten en issues aanlopen.

Manager ICT

Het project

  • Klant: RIBW K/AM

  • Branche: Non-profit

  • Oplossing: Microsoft Advisory Services, 365Simple, BackupSimple, AzureSimple, Managed Security

BackupSimple

BackupSimple is een van de managed services die bij RIBW K/AM in gebruik is. Wil je ook weten hoe BackupSimple jouw organisatie helpt met een Microsoft Office 365 omgeving?

Related Case Studies

DOCK profiteert van een stabiele en optimale werkplek tegen lagere kosten


Met de oplossingen van SoftwareONE profiteert DOCK van een stabiele, veilige en optimale werkomgeving tegen lagere kosten .DOCK zocht voor haar Microsoft licenties een nieuwe dienstverlener die de bestaande omgeving van DOCK kon overnemen. Maar de organisatie zocht bovenal een partij die hen kon ondersteunen bij optimalisatie van het volledige…

Lees meer
RIBW Brabant teaser

Samenwerking met SoftwareONE levert RIBW Brabant een optimaal licentiemodel op en lagere kosten

Meer flexibiliteit en schaalbaarheid met een nieuw licentiemodel. En een kostenbesparing realiseren door het toekennen van de non-profit status. SoftwareONE hielp RIBW Brabant met beide trajecten.

Lees meer
Internationaal op- en overslagbedrijf kiest voor MAS

MAS levert inzicht op voor huidige situatie en toekomstige migratie naar de cloud

De wens van een groot internationaal op- en overslagbedrijf was om de bestaande on-premise omgeving intact te houden, om zo de tijd en ruimte te hebben om richting de cloud te bewegen. De klant koos het scenario dat door SoftwareONE werd voorgesteld en is inmiddels van start met Azure Landing Zone om die transitie naar de cloud daadwerkelijk te…

Lees meer

Contact

SoftwareONE Netherlands B.V.

Naritaweg 177
1043 BW Amsterdam
Netherlands

info.nl@softwareone.com

+31 20 2586800

Neem contact met ons op

Vul vandaag nog het formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op