Azure Case Study: Optimized Operations

Case Study

Optimalisatie van de activiteiten in Azure om de groei van de bouwsector mogelijk te maken

Optimalisatie van de activiteiten in Azure om de groei van de bouwsector mogelijk te maken

Bouwen aan een toekomst in Azure

Armada Hoffler Properties (AHP) was er klaar voor om van fysieke datacenters naar de cloud te gaan. Het bedrijf zou de overgang aangrijpen als een kans om zijn IT-infrastructuur volledig te herontwerpen met behulp van Azure-diensten om flexibeler en efficiënter te worden. AHP ontwikkelde een strategische focus die vroeg om kostenoptimalisatie, verbeterde beveiliging en beheerbaarheid, met een kritische focus op een betrouwbare en consistente mobiele personeelservaring. Met de hulp van SoftwareONE consultants heeft AHP zijn IT-omgeving in Azure herschikt. Het heeft zowel technische als zakelijke uitdagingen aangepakt met behulp van AzureSimple. Het ontwerp van de Azure-oplossing optimaliseert de uitgaven in de cloud, voldoet aan de eisen van betrouwbaarheid en mobiel personeel en verbetert de efficiëntie van het IT-personeel. De transformatie ondersteunt de huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften terwijl het de veiligheid verbetert en de Azure-omgeving gebruikt om de schaalbaarheid te verzekeren met de flexibiliteit om te groeien. Het werken in Azure heeft ook de complexiteit en de kosten van de infrastructuur verminderd terwijl het de voortdurende cloud-ondersteuning biedt via SoftwareONE AzureSimple diensten.

Armada Hoffler Properties Logo

Anthony (TJ) Masters

"Ik kan niet genoeg zeggen over de professionele uitvoering van dit project. Het is een diepgaand proces dat vraagt om een snelle samenwerking en een constante communicatie tussen alle deelnemers. Onze CFO was zeer verheugd dat een dergelijke grote overgang werd uitgevoerd terwijl de productieactiviteiten zonder onderbreking werden voortgezet".

IT Director, AHP

Het project

  • Klant: Armada Hoffler Properties (AHP)

  • Branche: vastgoed en bouw

  • Oplossing: AzureSimple incl. Azure advies, migratie naar Azure Cloud en continue cloud support

Case Study flyer

Krijg alle details over de Armada Hoffler Properties Case Study en download vandaag nog onze flyer.

Download de PDF

Over de klant

Armada Hoffler Properties, Inc. (AHP) is een full-service vastgoedbedrijf met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen, bouwen, verwerven en beheren van hoogwaardige, institutioneel hoogwaardige kantoor-, winkel- en meergezinswoningen in de Amerikaanse markten in de gehele gebied van Midden-Atlantische oceaan tot aan het zuidoosten. Via Armada Hoffler Construction levert het bedrijf ook algemene bouw- en ontwikkelingsdiensten aan derden, naast het ontwikkelen en bouwen van eigendommen die in de gestabiliseerde portefeuille moeten worden geplaatst. De waarden van de organisatie liggen in een consequente kwaliteit, service, flexibiliteit, en zakelijke integriteit.

De uitdaging

AHP beheert een reeks sectorspecifieke IT-mogelijkheden, waaronder analyse van de bouwkosten, rapportage van het project op afstand en modellering van de bouwinformatie. Ook mobiele toepassingen en communicatie zijn van cruciaal belang voor het beheer van projectplanningen en -kosten.

De systemen van AHP zijn inefficiënt en ingewikkeld geworden. Mobiele operaties waren een grote uitdaging geworden. Een verhuizing van een fysiek datacenter naar de cloud zou naar verwachting leiden tot een betrouwbaardere IT en een consistentere werking van de site op afstand. De aanstaande vernieuwing van hun co-locatiecontract werd een katalysator om de volgende stappen te onderzoeken om hun IT-capaciteiten te moderniseren.

De oplossing

Na een grondige planning hebben AHP en SoftwareONE een gedetailleerde Azure Cloud en Software Management-strategie ontwikkeld. Het plan zou de IT-omgeving verbeteren en moderniseren met ruimte voor toekomstige groei.

AHP-toepassingen werden herschikt in Azure met behulp van SoftwareONE AzureSimple om zowel technische als zakelijke uitdagingen aan te gaan. De Azure-oplossing omvat alle gerelateerde producten, diensten en applicaties. AzureSimple diensten maken gebruik van de cloud expertise van SoftwareONE om de onboarding soepel te laten verlopen terwijl ze hulpmiddelen bieden om de uitgaven in de cloud te optimaliseren en ondersteuning te bieden voor Azure workloads.

Het AHP engagement werd uitgevoerd in drie gestructureerde fasen: Cloud Advisory, Cloud Build en Cloud Migrate.

Hun nieuwe Azure-cloudomgeving verbetert de flexibiliteit en efficiëntie van AHP terwijl ze een meer betrouwbare en consistente mobiele personeelservaring bieden met een verbeterde communicatie en samenwerkingsefficiëntie. Van strategische focus tot beveiliging en kostenefficiëntie, de transitie bereikt alle kritische bedrijfsdoelstellingen die in eerste instantie door het senior management werden gespecificeerd.

Het resultaat

  • Cloud Transformation: Door AzureSimple support te gebruiken voor AHP’s cloudtransformatie werden IT-operations in Azure geoptimaliseerd om continue groei mogelijk te maken.

  • Individual User Efficiencies: Nieuwe VPN-technologie, gecombineerd met Office 365, heeft de omgeving verbeterd, vereenvoudigd en gestabiliseerd, inclusief een betrouwbare en consistente mobiele gebruikerservaring.

  • Critical Business Criteria: AHP’s strategische focus kreeg vorm met de ondersteuning van de huidige en toekomstige business met flexibiliteit om te groeien binnen de Azure-omgeving.

  • Staff Productivity: De verhuizing naar Azure van in-house en co-locatie-activiteiten heeft het kleinschalige IT-personeel van AHP in staat gesteld hun diensten op te schalen en de snelle groei van het bedrijf aan te pakken..

  • Data Security: De Azure cloudomgeving verbetert de systemen en gegevensbeveiliging en vereenvoudigt de naleving van de regelgeving, met inbegrip van een rampherstelplan met behulp van BackupSimple.

  • Expense Trimming: Naarmate de nieuwe cloudomgeving volledig is geïmplementeerd, beginnen de kosten te dalen. De verwachting is dat de kosten zullen blijven dalen of gelijk blijven als de volledige overdracht is voltooid.


Portal to Simplifying Azure

Maximize the Value of Azure

Unlock your fully managed Azure environment: start with better support with a high SLA, direct access to our PyraCloud Spend management platform, and a Service Success Manager to make sure your expectations are met.

Lees meer

Relevante referenties

Paramount Mortgage Modernizes IT Infrastructure with Azure

Paramount Mortgage (PRMG) Leverages Azure Cloud for Cost and Manageability Efficiencies

Moving to Azure allows Paramount Mortgage to reduce infrastructure complexity and cost. A centralized IT infrastructure in the cloud streamlines technology needs across Paramount Mortgage’s 175 US-based locations.

Lees meer
Northwest Kidney Centers | SoftwareONE Case Study

Northwest Kidney Centers’ Strategic Move to Azure Cloud Managed Services

Northwest Kidney Centers set their strategy on a cloud-first IT model and made the move to Azure. Now, SoftwareONE Managed Cloud Services provides them sustained access to cloud expertise, process and technology.

Lees meer

Busch’s Achieves Simplified Compliance in the Azure Cloud

Busch’s wanted to simplify Payment Card Industry (PCI) security compliance and cut their expenses by using an external e-commerce platform with PCI gateway services to process online customer orders. After selecting Microsoft Azure, SoftwareONE helped Busch's move to the secure Azure Platform-as-a-Service (PaaS).

Lees meer

Neem contact met ons op

Vul vandaag nog het formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op