zakaj-in-kako-migrirati-aplikacije-v-microsoft-azure

SoftwareONE webinar

Zakaj in kako migrirati aplikacije v Microsoft Azure?

Zakaj in kako migrirati aplikacije v Microsoft Azure?

Re-platformiranje aplikacij lahko prinese sedem prednosti - mobilnost, agnosticizem naprav, znižanje stroškov, izboljšano zmogljivost in zadovoljstvo uporabnikov, odpornost, razširljivost in zmanjšano upravljanje. Sama migracija aplikacij v oblak pa lahko prinese tudi številne izzive.

V sodelovanju z Microsoftom v četrtek, 23. septembra, 13.30-14.30 organiziramo webinar o migraciji aplikacij v Microsoft Azure.

Naš vodja storitev, Rok Zemljarič, vam bo predstavil, kako uspešno migrirati aplikacije v Azure in katera so ključna področja migracije, na katera morate biti še posebej pozorni. Ob tem pa boste tudi izvedeli, kako vam lahko pri tem pomaga ekipa SoftwareONE.

Agenda

13.30-13.40   Kdo smo SoftwareONE?
13.40-14.00   Aplikacije in oblak – prednosti in izzivi
14.00-14.25   Zakaj in kako migrirati aplikacije v Microsoft Azure?
14.25-14.30   Zaključek in Q&A

AzureSimple

Okolja v oblaku kot je Microsoft Azure omogočajo organizacijam, kot je vaša, da se brez težav prilagodite spreminjajočim se zahtevam trga in potrošnikov. Glede na to, na kateri točki migracije v Azure se nahajate, vam SoftwareONE pri tem pomaga in svetuje.

AzureSimple je naša naročniška storitev, ki temelji na uporabi in vam pomaga povečati vrednost Microsoft Azure storitve. Zagotavljamo vam 24-urno podporo v več jezikih, upravljanje stroškov in svetovanje pri kompleksnosti vašega Azure okolja. Naša upravljana storitev AzureSimple predstavlja izhodišče za selitev vaših delovnih obremenitev, optimizacijo finančnega poslovanja in vam omogoča, da se razbremenite delovnih nalog.