Busy traffic and urban landscape at night

Simple for AWS

Enostavno razumite in upravljajte AWS

Simple for AWS – Enostavno razumite in upravljajte AWS

Oblačna okolja kot je AWS, omogočajo organizacijam, kot je vaša, da se brez težav prilagodite spreminjajočim se zahtevam trga in potrošnikov. Glede na to, na kateri točki na vaši AWS poti se nahajate, vam SoftwareONE pomaga pri začetku vaše AWS migracije ali pri dodatni porabi vaše AWS storitve skozi optimizacijo.

Simple for AWS je paket storitev, ki vam pomaga maksimizirati vrednost AWS storitve. Ne glede na to, ali gre za nadzor stroškov v oblaku, upravljanje porabe in optimizacijo stroškov ali za to, kako svoje delovne obremenitve učinkovito in varno migrirati na AWS, smo tu za vas ekipa SoftwareONE. Pomagamo vam pri zapletenosti vašega AWS okolja. Mi prevzamemo večino administrativnih in operacijskih nalog pri uporabi AWS-ja in vi se lahko v celoti osredotočite na prednostne naloge vašega poslovanja brez dodatnih stroškov. Če želite razumeti kompleksnost globalnega obračunavanja AWS storitve v različnih valutah, pridobiti kompleten pregled stroškov ali pridobiti priporočila za optimizacijo, vam storitev Simple for AWS ponuja široko paleto funkcij, s katerimi lahko hitro pospešite AWS migracijo.

Ali ste vedeli: V povprečju naše stranke prihranijo do 30 % porabe z izkoriščanjem naše storitve optimiziranja.

Ali vas zanima, koliko lahko prihranite z našo platformo za optimizacijo stroškov?

Simple for AWS Logo

Izzivi pri upravljanju javnega oblaka

Upravljanje stroškov

Kako se spopadate z upravljanjem in optimizacijo stroškov na AWS?

Contract Checklist

Varnost in skladnost

Kako zagotavljate, da vaša organizacija ohranja varnost in skladnost v AWS-u?

Sprejemanje najboljših praks v oblaku

Kako uvajate nove delovne obremenitve ali pregledujete in izboljšujete okolja, da lahko sprejmete najboljše prakse?

Operativni model in odličnost

Kako zagotavljate visokokakovostne storitve, ki omogočajo, da se vaša IT ekipa osredotoči na pridobivanje večje vrednosti za vašo organizacijo?

Znanje in spretnosti

Kako omogočite vaši interni ekipi, da se lahko uči, usposablja in izkorišča AWS storitve

Spoznajte prednosti AWS

Če je AWS okolje v oblaku po vaši izbiri, a ne veste, kako ga pravilno vpeljati ali pa želite samo izkoristiti prednosti svojega obstoječega AWS okolja, vam pri tem lahko pomagamo mi. Pomagamo vam najti odgovore na vaše poslovne izzive in vam zagotoviti vse kar potrebujete za učinkovito AWS storitev. Namesto, da se sprašujete, kako upravljati vaš AWS oblak, vam mi pomagamo pri:

Ključne komponente – Simple for AWS

Glede na vaše individualne potrebe vam pomagamo določiti načrt in potrebne servisne komponente. Izberite stopnjo storitev po vaši izbiri in v celoti izkoristite ključne komponente naše storitve Simple for AWS:

Simple for AWS – Key Components

Kako vam lahko pomaga storitev Simple for AWS?

Pospešite AWS migracijo z našo storitvijo Simple for AWS

Ali že uporabljate AWS in želite izkoristiti moč svojega obstoječega okolja AWS?

Smo AWS Advanced Consulting Partner in Authorized Commercial Reseller AWS storitev ter vam pomagamo pri veliko administrativnih in operativnih nalogah, da se lahko vi osredotočite na vaše prednostne naloge.

Poleg tega vam pomagamo pospešiti vaš AWS mehanizem s konsolidiranim obračunavanjem in izdajanjem računov v lokalni valuti ter pri izkoriščanju dodatnih brezplačnih komponent, ki vam prinašajo veliko prednosti, kot sta pregled in nadzor nad stroški. Pomagamo vam tudi pridobiti transparentnost vašega AWS računa in stroškov, pri preučevanju neuporabljenih in nedodeljenih virov, pri upravljanju porabe v oblaku z našo platformo PyraCloud ter 12-mesečno naročnino na našo platformo za optimizacijo stroškov GorillaStack brezplačno.

Ste pripravljeni na AWS?  Preberite, kaj ponuja storitev Simple for AWS!

Pričnite svojo migracijo v oblak z našo storitvijo Simple for AWS

Ste izbrali AWS kot vaše oblačno okolje, a ne veste, kako začeti? Pri tem vam lahko pomagamo ekipa SoftwareONE.

Verjetno ste na različnih stopnjah migracije v oblak, zato vam ponujamo različne pakete storitev, ki vam lahko pomagajo pri tem: paket svetovanja o oblaku, paket migracije strežnika ali paket migracije SQL-a.

Ne glede na to, ali potrebujete strokovno svetovanje ali ste pripravljeni na migracijo vaših obremenitev ali pa samo potrebujete nasvet glede optimizacije stroškov, vam lahko pomagamo pri načrtovanju vaše migracije v oblak, pri selitvi obstoječih (on-prem) obremenitev ter nudimo stalno podporo in upravljanje stroškov.

Ste pripravljeni začeti? . Izvedite več o storitvi Simple for AWS.

Izvedite, kako vam lahko pomaga naša storitev Simple for AWS.

Odgovori na pogosta vprašanja
Simple for AWS Dashboard Screenshot

Nadzirajte porabo AWS-a z našo platformo PyraCloud

PyraCloud vam pomaga izboljšati vidnost in nadzor v oblaku, medtem ko uporabljate AWS. Pridobite pregled obračuna ter prejmite opozorila in priporočila, hkrati pa ohranite možnost uporabe vseh PyraCloud orodij za upravljanje okolja v oblaku. 

GorillaStack Rules Engine AWS Screenshot

Samodejno optimizirajte porabo AWS-a

Samodejno izklopite podatkovne zbirke, ko jih ne uporabljate in redno odstranjujte neuporabljene vire. Izkoristite prednosti AWS-a in zagotovite, da plačujete le za to, kar dejansko tudi potrebujete na način, da nastavite preprosta pravila za upravljanje elastičnosti vašega oblačnega okolja.

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas