BackupSimple

Imejte nadzor nad svojimi podatki z večplastnim varnostnim pristopom

Poenostavite okolje za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov s storitvijo BackupSimple

V današnjem času se podjetja širite na on-prem, hibridna in več oblačna okolja. Ob tem vam SoftwareONE pomaga zmanjšati tveganja, saj ponuja varovanje in obnovo podatkov. S kombinacijo vrhunskih upravljanih storitev in varovanja SaaS lahko ohranite svoje podatke varne z možnostjo obnovitve pred zlonamernimi programskimi kodami in drugimi grožnjami izgube podatkov. Ob tem rešujete omejitve virov ter poenostavljate IT in upravljanje podatkov kjerkoli, kjer te podatki živijo – vse od hibridnega okolja (oblak in podatkovni center) do SaaS aplikacij in končnih točk.

Na podlagi izzivov, s katerimi se srečujete, smo v SoftwareONE razvili upravljano storitev BackupSimple. Ta storitev je celovita rešitev za varnostno kopiranje in obnovo vaših podatkov. S širokim naborom ciljev varnostnega kopiranja in enostavnega zaračunavanja na strežnika ali uporabnika, varnostno kopiranje in obnova podatkov postane enostavno. Preprosta namestitev, preprosta podpora in preprost nadzor – vse brez vnaprejšnjih finančnih obveznosti.

BackupSimple Logo

Preverjena rešitev varstva podatkov v oblaku

Storitev BackupSimple se prilagodi vašim potrebam ter ponuja vrhunsko upravljane storitve varstva podatkov. Pokriva temeljne stebre sodobnega varstva podatkov in varuje vaše obremenitve v hibridnih oblakih, SaaS aplikacijah in podobnih končnih točkah.

BackupSimple Service Overview

BackupSimple – ohranite nadzor nad vašimi podatki.

BackupSimple uporablja edinstven, večplastni pristop k varstvu podatkov, ki zagotavlja robusten nadzor za preprečevanje groženj in zagotavlja, da so podatki dostopni in obnovljivi po brisanju ali napadu. Z več-faktorsko avtentikacijo, šifriranjem in vgrajenimi kontrolami dostopa storitev BackupSimple ponuja utrjen varnostni model v oblaku, ki omejuje izgubo zunanjih podatkov in zagotavlja hitro okrevanje.

BackupSimple Storage Options

Pripravite vaše rešitve za hrambo in varnostno kopiranje podatkov na digitalizacijo

Ena od prednosti varstva podatkov je, da varuje dragocene informacije, ki so za vaše podjetje ključno sredstvo. Mnoge organizacije uvajajo ukrepe za zaščito svojih podatkov, kar podatke obvaruje pred nezaželenimi posamezniki. Naša storitev BackupSimple vam bo pomagala pri:

Zmanjšanju napora in kompleksnosti

Združite svoje varnostne rešitve v eno samo konzolo s 360-stopinjskim pregledom v vseh okoljih, kar vam omogoča večjo preglednost in nadzor podatkov.

Optimizaciji operativnih stroškov

Stroškovno prihranite in dinamično povečajte prihranke s tem, ko zmanjšate nepotrebno strojno opremo, vzdrževalne in podporne pogodbe z vgrajenim shranjevanjem in varnostnimi kopijami v ozadju.

Olajšanje bremena IT oddelka

Olajšajte svoje IT zaposlene in bolje izkoristite njihov čas, saj vam omogočamo 24x7x365 storitve za varnostno kopiranje, spremljanje in obnovo, ki jih podpira naša ekipa strokovnjakov za varnostno kopiranje.

Izboljšanju varnosti in skladnosti

Poslujte v skladu s stalnimi protokoli skladnosti, varnostnega kopiranja in varnosti z vgrajenimi varnostnimi standardi za podjetja.

Povečanju zmogljivosti varnostnega kopiranja in obnovitve

Zagotovite vodilno zmogljivost v industriji z avtomatiziranimi varnostnimi kopijami s prilagodljivimi možnostmi obnovitve in hitrim okrevanjem prek zelo dostopnih izoliranih kopij podatkov.

Zaupajte globalnim strokovnjakom

Najboljša tehnologija varstva podatkov.

Ekipa SoftwareONE je več kot 10 milijonom uporabnikom pomagala pri migraciji v oblak.

5.500+ tehnoloških strokovnjakov.

Razmišljamo globalno in delujemo lokalno v 90 državah.

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas