Svoje podatke imejte vedno pod nadzorom

Načrtujte s primerno storitvijo za varnostno kopiranje in obnovo podatkov

S storitvijo BackupSimple pridobite popoln nadzor nad vašim okoljem za varnostno kopiranje podatkov

Ko gre za lastno varnost podatkov, se večina organizacij v celoti zanaša na njihove dobavitelje storitev v oblaku, saj mislijo, da njihova SaaS ponudba vključuje tudi popolno rešitev za varnostno kopiranje in obnovo podatkov. Toda bodite pozorni na nepričakovano. Čeprav ponudniki storitev v oblaku lahko uredijo nekaj varnostnih kopij in obnov podatkov, to ne bo ustrezalo vašim poslovnim standardom.

Ohranite nadzor nad svojimi podatki

Zagotavljanje varnostnih kopij in razpoložljivosti vaših podatkov postaja vse bolj zapleteno, ko se vaša organizacija razširi na lokalne platforme in več ponudnikov storitev v oblaku. Z vsakim dodatnim ponudnikom vaši podatki zahtevajo bolj specializirane veščine in znanja pri arhitekturi in upravljanju varnostnih kopij.

Na podlagi izzivov, s katerimi se srečujete, smo v SoftwareONE razvili upravljano storitev BackupSimple. Ta storitev je celovita rešitev za varnostno kopiranje in obnovo vaših podatkov. S širokim naborom ciljev varnostnega kopiranja in enostavnega zaračunavanja na strežnika ali uporabnika, varnostno kopiranje in obnova podatkov postane enostavno. Preprosta namestitev, preprosta podpora in preprost nadzor – vse brez vnaprejšnjih finančnih obveznosti.

BackupSimple Logo

Vaše prednosti z BackupSimple

Manj truda in zapletenosti

Samodejno zaznajte, kompresirajte in deduplicirajte vaše varnostne kopije ter upravljajte lokalne/hibridne/oblačne platforme.

Optimizacija operativnih stroškov

Kosolidacija rešitev za varnostno kopiranje podatkov, zniževanje stroškov usposabljanja in zmanjšanje nepotrebnih pogodb o vzdrževanju in podpori.

Izboljšajte varnost in pridobite zaupanje

Popoln pregled stanja vseh varnostnih kopij med javnimi oblaki in hibridnimi okolji.

Checkmark success icon

Skladnost varnostnih kopij

Dosezite neprestano skladnost z vašimi politikami varnostnega kopiranja podatkov in varnostnimi obveznostimi.

Varnostno kopiranje lokalno in v oblaku

Pripravite svoje rešitve za shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov za današnji digitalni svet

Izboljšana donosnost naložbe

Zagotovite si 1,43-kratni ROI z investiranjem v storitev BackupSimple namesto z investiranjem v stare rešitve za varnostno kopiranje.

Sprostite vire

BackupSimple vašim zaposlenim omogoči, da se osredotočijo na druge strateške odgovornosti.

Nižji stroški

Ne skrbite zaradi energetskih stroškov ali naložb v infrastrukturo.

Izvedite več o tem, kako lahko povečate ROI z našo storitvijo BackupSimple.

Prenesite PDF

Zakaj SoftwareONE?

V podjetju SoftwareONE vam pomagamo pri priravi na vaše varnostne izzive. BackupSimple je naša zelo varna BaaS rešitev za obnovo podatkov, ki so bili po pomoti odstranjeni iz vašega IT okolja, naj bo lokalno, hibridno ali v oblaku. Naš pristop ni le organizacijam pomagati pri zagotavljanju novih rešitev in delovnih obremenitev, temveč biti tudi zanesljiv partner skozi celoten življenjski cikel oblaka.

Storitev BackupSimple podpira različne ponudnike oblaka, kot so AWS ali Microsoft Azure. V SoftwareONE imamo široko paleto delovnih obremenitev, ki jih je mogoče zaščititi pred lokalnimi obremenitvami ali obremenitvami v oblaku z naprednimi zmogljivostmi za kritične delovne obremenitve kot SAP HANA in Oracle DBs.

Zmanjšujemo tveganje in kompleksnost s poenostavitvijo procesa in shranjevanjem vseh podatkov v oblaku - nič več okvar v traku, nič več zahtevnih procesov obdelovanja in prenašanja podatkov v vašem okolju. SoftwareONE bo tudi vzdrževal vaš edinstven urnik varnostnega kopiranja podatkov, zagotavljal bo 24 x 7 x 365 spremljanje in podporo naše ekipe strokovnjakov za varnostno kopiranje podatkov.

BackupSimple letak

Izvedite več o naši storitvi BackupSimple in si prenesite naš letak.

Prenesite PDF

Povezani blog članki

Balancing Data Control and Third-Party Cloud Backup Services

Balancing Data Control & Third-Party Cloud Backup Services

Since data is so integral to business functions and success, organizations must ensure that it is secure. Data can be irrecoverably lost or altered – whether through Cyber-Attack, weather event, employee error, or a host of other…

Več
Office-365-Are-There-Holes-in-Your-Data-Backup

Are There Holes in Your Office 365 Data Backup?

Microsoft Office 365 provides customers with plenty of useful and interesting benefits, but effective, enterprise-grade data backup is not one of them. Take a deeper look at your Office 365’s backup infrastructure to identify potential gaps…

Več
ensuring-effective-data-backup-for-your-multi-cloud-strategy

Ensuring Effective Data Backup for Your Multi-Cloud Strategy

As data becomes a valuable asset to both businesses and cyber-criminals, organizations must ensure they have a mature multi-cloud backup strategy in place.

Več

Upravljano varnostno kopiranje podatkov - zaščitite svoja najdražja sredstva

Ugotovite, kako poenostaviti in poenotiti varnostno kopiranje in obnovo podatkov s pomočjo BackupSimple.

Prenesite si e-knjigo

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas