SoftwareONE - Simple Services

365Simple

Rešitev za vaše digitalno delovno mesto prihodnosti

365Simple - Rešitev za vaše digitalno delovno mesto prihodnosti

Današnje delovno mesto ni več definirano s tradicionalnimi mejami. Današnja delovna sila si želi in potrebuje komunicirati in sodelovati na napravah po njihovi izbiri, ob času, ko si oni to želijo in tam, kjer želijo. Takšne vrste poslovna evolucija skupaj z naraščajočo digitalno zrelostjo in naprednimi tehnologijami prinaša potrebo po hitri spremembi organizacij. Poleg tega se je spremenil fokus več IT oddelkov – prej so ti samo vzdrževali funkcionalna okolja, danes pa stremijo k transformaciji celotnih poslovnih procesov z naložbami v pametne tehnologije.

V SoftwareONE vam pomagamo preusmeriti vaš proračun in vire k nalogam, ki bodo imele največji vpliv na vašo organizacijo. V sklopu naše 365Simple storitve sodelujemo z organizacijami vseh velikosti in jim pomagamo pri grajenju temeljev za večjo razpoložljivost s trajnostno podporo, da lahko čim bolje izkoristijo njihovo Microsoft 365 naložbo. Sprostite svoj čas in vire, da se lahko osredotočite na vašo pot k digitalni transformaciji vaše organizacije ter izboljšajte vašo produktivnost, optimizirajte stroške in zmanjšajte tveganja.

SoftwareONE 365-Simple Logo

Pripravite vašo organizacijo za uspeh

S spreminjanjem odgovornosti IT-ja, proračunskih prioritet in večjim fokusom na stroške, UX, varnost, upravljanje in skladnost, morajo IT strokovnjaki najti način, kako kar najučinkovitejše te stvari doseči, brez da bi v to vlagali večji del svojih virov in proračuna. To se rezultira v potrebah organizacij, da razvijejo posebne veščine in storitve, s čimer bodo organizaciji pomagali pri inovacijah in pripravah na prihodnost.

365Simple Business Outcomes

365Simple – Celostno naslovite digitalno delovno mesto prihodnosti

Če želite pri digitalizaciji priti od ene do druge točke, morate najprej zaposlenim omogočiti, da v svojem novem okolju v oblaku delajo učinkovito ter imajo na voljo vsa orodja in platforme. To ni samo aktiviranje Microsoft 365 sistema in odločanje za pravi model podpore, temveč tudi omogočanje produktivnih delovnih obremenitev, ki bodo vaše poslovne rezultate usmerile k zastavljenim ciljem, nastavile prave varnostne parametre in zagotovile, da se vaši zaposleni prilagodijo in sprejmejo vse nove funkcije, ki so bile izvedene.

Storitev 365Simple vam glede na vaše poslovne potrebe pomaga izkoristiti prednosti Microsofta 365 in zmanjšati uporabniško in operacijsko zapletenost. To delamo na način, da vam ponudimo različne ravni storitev, ki jih lahko izbirate glede na vaše želene poslovne rezultate.

Storitev 365Simple je na voljo v treh storitvenih paketih (365Simple, 365Simple Advanced, 365Simple Premium): 365Simple Premium vam omogoča, da izkoristite prednosti, ki jih ponuja Microsoft 365. Naši strokovnjaki za delovno mesto prihodnosti vas podpirajo pri naslednjih korakih in načrtovanju. Skozi Adoption & Change Management zagotovimo, da so vse IT in poslovne zahteve izpolnjene. Skupaj z nami izberite za vas najbolj primeren storitveni paket, ki vam bo pomagal doseči vaše željene poslovne cilje.

Pomagamo vam izkoristiti vaš potencial

Stremimo k temu, da pospešite sprejemanje in svojim zaposlenim omogočite, da uresničijo vse prednosti Microsoft 365. To nam je prineslo priznanje kot enega izmed Microsoftovih H1 Top Teams partnerjev. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji s sprejetjem Microsoft Teams.

Več

Spoznajte vse prednosti Microsoft 365

Delovno mesto prihodnosti je zasnovano tako, da bo vaša organizacija postala bolj agilna na spremembe v okolju. S tem ne boste imeli več potrebe po dragih lokalnih tehnoloških rešitvah ter lahko boste razširili organizacijske zmožnosti komuniciranja, sodelovanja in deljenja informacij zunaj tradicionalnih delovnih meja. S storitvijo 365Simple vam pomagamo zmanjšati zapletenost delovnega dne, na način, da vam pomagamo utirati pot k boljšemu sodelovanju, da lahko:

Zmanjšate kompleksnost

Povečate razpoložljivost

Zmanjšate tveganja

Zanesite se na globalno strokovnost

Zapletenost današnjega digitalnega sveta velikokrat zahteva zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja, ki vedno gre korak dlje. V SoftwareONE se nenehno trudimo za uspeh naših strank.

Imamo 3.400 strank

4 milijone aktivnih uporabnikov na 365Simple/Unified Support na globalni ravni

Microsoft Azure Expert MSP / AWS Advanced Consulting Partner

600 svetovalcev za delovno mesto prihodnosti, ki jih podpirajo PROSCI certificirani trenerji za Change Management

12 storitvenih podpornih centrov, razpršenih po različnih geografskih regijah

24x7 certificirana podpora v več jezikih

Kontakt

SoftwareONE, d.o.o.

Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
Slovenia

info.si@softwareone.com

+386 59 250 300

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas