Enotna komunikacija

Pametna strategija za izboljšano komunikacijo in sodelovanje

Omogočite delovno mesto prihodnosti

Z vzpostavljeno strategijo enotnega komuniciranja boste modernizirali tradicionalno komunikacijo in sodelovanje med zaposlenimi, vodstvenim kadrom, strankami in potrošniki ter ekipami. Strategija enotne komunikacije vaši organizaciji omogoča, da z enim uporabniškim vmesnikom enostavno opravi vse zadane naloge. Uporabniki lahko na ta način izkoristijo produktivnejša srečanja in proaktivno vsakodnevno komunikacijo.

Skype for Business

S Skype for Business v okviru Microsoft Office 365 lahko direktno komunicirate s svojimi sodelavci in partnerji prek znanih Office 365 aplikacij na katerihkoli napravah.

Microsoft Teams

Z inteligentno komunikacijo so uporabniki bolje povezani in bolj produktivni. Sodelavci pridobijo vpoglede in orodja, ki jih potrebujejo za bolj učinkovito komuniciranje in sodelovanje. Microsoft Teams, središče za klepet in sodobno skupinsko delo v sistemu Office 365, ponuja vrhunske komunikacijske zmogljivosti.

Video konference

Moderne, digitalne konferenčne sobe s popolnimi funkcijami sodelovanja so začele v večji meri nadomeščati tradicionalne konferenčne sobe. Modernizirajte vaše konferenčne sobe in jih enostavno povežite z obstoječo platformo za sodelovanje kot so Microsoft Teams ali Skype for Business.

Preoblikujte način komuniciranja v vaši organizaciji

»Kot strokovnjaki za obnovljive vire energije je trajnost za nas ključnega pomena. Da lahko naša organizacija posluje družbeno odgovorno, smo bili kar nekaj časa v iskanju rešitve za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih. SoftwareONE smo na tem mestu videli kot izjemno kompetentnega partnerja in smo skupaj razvili našim potrebam ustrezen koncept enotne komunikacije.«

Dr. Nils Schumacher, Head of IT AT BayWa r.e.

SoftwareONE strokovno znanje o strategiji enotne komunikacije

V SoftwareONE imamo ekipo strokovnjakov, specializirano za strategijo enotne komunikacije, ki so zelo dobro seznanjeni z oblikovanjem delovnega mesta prihodnosti. Globoko razumejo trg in so sposobni pomagati podjetjem pri načrtovanju, uvajanju in vzdrževanju globalnih projektov enotne komunikacije.

Preoblikujte način komuniciranja in sodelovanja; ustvarite okolje, kjer bodo ljudje rasli in lažje prispevali svojo vrednost organizaciji skozi:

  • Večjo prilagodljivostjo in produktivnostjo;
  • Učinkovitim sodelovanjem;
  • Izboljšanim trženjem;
  • Znižanimi stroški.

Opolnomočite svoje sodelavce, kjerkoli delajo

»Izčrpne funkcije Skype for Business so nam pomagale od začetka, skupaj z enostavno namestitvijo ter gostovanjem avdio in video sestankov kjerkoli in kadarkoli. SoftwareONE smo prepoznali kot kompetentnega partnerja na področju strategije enotnega komuniciranja, ki ne le zelo dobro pozna Microsoftove rešitve, temveč je že na začetku izkazal strokovnost pri postavljanju strategije, prilagojene našim potrebam.«

Linda Szelag, IT Director, Welthungerhilfe

Related Articles

Choosing the Best Plan for Calling within Microsoft Teams
  • 01 August 2022
  • Unified Communications, User Productivity, Future Workplace
  • UCSimple, Collaboration, Video Conferencing, Video Collaboration

Choosing the Best Plan for Calling within Microsoft Teams

Organizations who use Microsoft Teams for Unified Communications can also leverage the calling feature. Find out how to select the best plan for making the most of the calling feature within Microsoft Teams.

The Modern Approach to Group Policy
  • 05 May 2022
  • Future Workplace
  • Microsoft, Azure, Active Directory, intune, endpoint manager, mdm

The Modern Approach to Group Policy

Recent Microsoft updates have made it easier than ever to migrate group policy. In this blog we look at this technology and ask the question: should you take this step?

SoftwareONE Academy Welcome to EU Pact for Skills Consortium

SoftwareONE Academy Welcomed to EU Pact for Skills Consortium

SoftwareONE Academy has announced that it has been accepted by the European Commission and welcomed into the EU Pact for Skills Consortium.

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas