Software Asset Management Services

Software Lifecycle Management

Z digitalizirano nabavo in upravljanjem programske opreme (SAM) do izboljšane poslovne izkušnje.

S SoftwareONE storitvami upravljanja programske opreme do izkoristka naložbe

S številnejšimi migracijami v oblak se strokovnjaki za IT sredstva in nabavo soočajo s številnimi izzivi na področju odpravljanja odvečne porabe sredstev z zmanjševanjem nelegalne porabe sredstev v številnih tehnoloških okoljih. V SoftwareONE vam pomagamo pri upravljanju in optimizaciji programske opreme. Naši strokovnjaki razumejo zapletenost licenciranja in vam pomagajo rešiti najtežje izzive, s katerimi se soočate. Kot vaš partner bomo zagotovili več virov in strokovnega znanja ter vam pomagali učinkovito upravljati vaš portfolio programske opreme.

Kaj je upravljanje celotnega življenjskega cikla programske opreme (Software Lifecycle Management – SLM)?

SLM je kombinacija digitalizirane nabave in upravljanja programske opreme (Software Asset Management - SAM) z namenom zagotoviti izboljšano poslovno in uporabniško izkušnjo. Z upravljanjem celotnega življenjskega cikla programske opreme (SLM) boste imeli nadzor nad celotno programsko opremo in stroški storitev v oblaku. Spremljali boste lahko celoten življenjski cikel produkta, vse od potrebe do nakupa, prevzema in upravljanja do zapadlosti sredstev. Z našo SLM storitvijo boste lahko kar najbolje izkoristili portfolio programske opreme in storitev v oblaku s tem, da boste plačali le za tisto, kar potrebujete. Ponujamo tudi storitve digitalizirane dobavne verige, s čimer lahko v najkrajšem možnem času dobite pravo programsko opremo po najugodnejši ceni za pravega uporabnika.

Upravljanje življenjskega cikla programske opreme (SLM) je strateškega pomena za vaše podjetje.

Organizacije se zavedajo pomembnosti proaktivne SLM strategije, ki jim omogoča določeno raven informacij, s katerimi lahko učinkovito spodbujajo spremembe, stroškovno prihranijo in varujejo programsko opremo. V današnjih časih, ko se meje med lokalno hrambo podatkov in oblakom brišejo, manjša se preglednost med tem, kdo od zaposlenih uporablja katero programsko opremo, so zato organizacije podvržene nenadzorovanju stroškov ter ranljivosti podatkov in revizijam.

Naši visoko usposobljeni SLM strokovnjaki so vaši zaupanja vredni svetovalci.

Nudimo vpoglede v realnem času in vedno poslušamo vaše želje ter vam pomagamo povečati vaš donos za spodbujanje inovacij.

Nudimo vam vrhunska orodja za upravljanje programske opreme, ki vam zagotavljajo optimalno izkušnjo pri zbiranju in analizi podatkov, da bo vaša SLM strategija uspešna.

Obiščite našo stran z SLM viri

Naše vsebinsko središče je osrednja točka za vse SLM vire.

Več

Mnenja naših strank

Uspešno upravljanje programske opreme za glavno vodovodno družbo.

Z zaupanja vrednim partnerstvom je SoftwareONE glavni vodovodni družbi pomagal pri upravljanju programske opreme, kar jim je izboljšalo licenčno skladnost in donosnost naložbe za Oracle, SAP, IBM in druge.

Več

Poenostavljeno licenciranje programske opreme za poslovno prednost.

Multinacionalno podjetje na področju programske opreme za bančništvo, COBIS, je planiralo širitev na trgu. SoftwareONE je pomagal pri uspehu s storitvijo SAMSimple za večjo kontrolo upravljanja programske opreme (SAM).

Več

SoftwareONE jemlje varnost resno

Preberite več o tem, kako je storitev SLMAdvanced ISO 27001 certificirana za varnostne standard.

Prenesite si dokument

Ključni SLM partnerji

Snow Software

Prednosti SLMAdvanced

Optimizirani stroški

Začnite razumeti vašo programsko opremo, vzdrževanje in stroške storitev v oblaku – plačajte le za to, kar dejansko porabite.

Zmanjšan operativni napor

SoftwareONE vam pomaga, da imate programsko opremo in oblak avtomatizirano, vaše revizije pa potekajo gladko.

Zmanjšano tveganje

Preglejte politike varnosti, obvladujte tveganje neskladnosti in pridobite vpogled v podporno programsko opremo in/ali zlonamerno tehnologijo.

Izboljšana vidnost

Pridobite nadzor nad tem, kdo uporablja katero programsko opremo in katere storitve v oblaku.

Izboljšana zrelost

Razumite trenutno stanje zrelosti vaše programske opreme in določite dolgoročno poslovno SLM strategijo.

Kaj je zlonamerna tehnologija

Do zlonamerne tehnologije pride, ko uporabniki znotraj organizacije naložijo aplikacije ali sisteme brez eksplicitnega dovoljenja IT oddelka. Skozi naše storitve varnosti, upravljanja programske opreme (SAM in SLM) in storitev v oblaku vam lahko pomagamo, da boste lahko v podjetju uspešno zmanjšali tveganje za uporabo zlonamerne tehnologije.

Več

Bolj podrobno o SLM storitvah

Software Publisher Advisor

SLM strokovne storitve

Tehnologija se nenehno spreminja, zato morajo podjetja konstantno slediti zahtevam različnih založnikov glede tega, kaj ponujajo in ali je njihova tehnološka rešitev prava za vaše podjetje.

Več
Two business people analyze charts on the computer

Platforma za diagnostiko

Platforma vam ponuja 360-stopinjski pregled vaše programske opreme skupaj z analizo podatkov in procesi skladnosti.

Več

Cloud Cost Optimization

SoftwareONE’s Cloud Cost Optimization is a unique advisory service that can identify and reduce your Azure cloud waste by right-costing and right-sizing.

SAM strateški vodič

Kako strateško vzpostaviti SAM v vašem podjetju?

Prenesite SAM vodič.

Kontakt

SoftwareONE, d.o.o.

Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
Slovenia

info.si@softwareone.com

+386 59 250 300

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas