Managed Cloud Services

Managed Cloud

Uresničite migracijo v oblak

S storitvami v oblaku izkoristite svoj poslovni potencial

Kljub temu, da se strojna računalniška oprema s časom zmanjšuje, postaja vse hitrejša in zmogljivejša, pa povpraševanje po procesni moči, pomnilniškem prostoru in informacijah narašča ter grozi, da bo preseglo sposobnosti podjetij za zagotavljanje računalniških storitev, ki jih zahtevajo zaposleni in potrošniki. Veliko organizacij je že migriralo oziroma planira migracijo iz lokalnih podatkovnih centrov v oblak ali hibriden način z uporabo različnih arhitektur kot so zasebni oblak, javni oblak ali hibridni oblak.

 • Le 11 % C-suite strokovnjakov in le 1 % inženirjev za rešitve podatkovnih centrov verjamejo, da so njihovi podatkovni centri posodobljeni glede na trenutne potrebe.

 • Čeprav se v današnjem času operira z več podatki in se potrebuje več prostora za shranjevanje, se trend hibridne informacijske tehnologije povečuje.

 • Glavne funkcije podatkovnega centra, ki vodijo v konkurenčno prednost, vključujejo varnost (43 %), sposobnost uvajanja novih tehnologij (28 %) in širino (27 %).

Pot v oblak s pomočjo SoftwareONE

Strežniki in aplikacije se hitro selijo v oblak, kar organizacijam omogoča, da znižajo stroške delovanja lastnih centraliziranih računalniških omrežij in strežnikov ter izboljšajo čas s skalabilnimi in avtomatiziranimi mehanizmi.

SoftwareONE vam lahko pomaga v celoti izkoristite moč in stroškovne prednosti računalništva v oblaku, varnostnega kopiranja in shranjevanja podatkov ter optimizacije stroškov za razvoj izdelkov in storitev v vašem želenem multi-cloud okolju – Azure, AWS ali on-premise podatkovni centri. S tem pristopom:

Ustvarite obsežen načrt oblaka glede na obstoječe zmogljivosti, poslovne in IT potrebe.

Odpravite ovire za migracijo v oblak, vključno z varnostjo, pomisleki glede zasebnosti in stroški.

Pospešite prevzem Azure/AWS storitev z našim Cloud Adoption Framework.

Zagotovite celovit sistem za varnostno kopiranje, ki je enostaven za uporabe in kjer imate vedno nadzor nad svojimi podatki.

Dodajte celoten nabor storitev, ki vam pomagajo spremljati in upravljati vašo infrastrukturo v multi-cloud in lokalnih okoljih.

Zgodbe o uspehu

Marcos Adam

“Mi smo izbrali Microsoft in SoftwareONE, ker smo v celotnem paketu, ki so nam ga ponudili, videli visoko vrednost – skupaj s SoftwareONE storitvami smo pridobili dostop do Microsoftovih funkcij za produktivnost in varnost. Danes ima Rodobens učinkovitejšo, varnejšo in agilnejšo IT infrastrukturo.”

CIO, Rodobens

Geoff Pollock

“Nisem želel kupovati nove strojne opreme. Želel sem migrirati v oblak in prenehati s podatkovnimi centri. Ena od prednosti je bilo znižanje stroškov, hkrati pa tudi več prilagodljivosti, povečanje visoke razpoložljivosti in izboljšanje poslovne varnosti.”

Vodja informacijske varnosti, La Mesa RV

Andy Voorhies

“Naš cilj pri upravljanju okolja v oblaku je bil uporabiti partnerja, strokovni vir, ki je sposoben zagotoviti strokovno znanje in prepoznavnost. Sodelovanje s podjetjem SoftwareONE je bilo logično, saj smo imeli že vzpostavljen zaupanja vreden odnos in bili smo zelo prepričani, da bi lahko pri podpori v oblaku naredili veliko več, kot bi lahko storili sami s trenutnimi omejitvami.”

IT Manager, Northwest Kidney Centers

Optimizirajte vaše poslovanje s SoftwareONE storitvami v oblaku

Managed Cloud Infographic

Obvladajte svojo migracijo v oblak

Veliko organizacij še ni migriralo svojih delovnih virov v oblak, saj je takšna migracija lahko težavna. Zato smo SoftwareONE strokovnjaki za vas pripravili brezplačno e-knjigo »Getting Ready for the Cloud – How to Master your Cloud Migration« s podrobnimi vpogledi v storitve v oblaku.

Prenesite si brezplačno e-knjigo

SoftwareONE ponudba storitev v oblaku

Portal to Simplifying Azure

Izkoristite moč Azurja z AzureSimple

Poenostavite svojo preobrazbo v oblaku z izboljšano razpoložljivostjo, nadzorom nad stroški in namensko podporo.

Več
Leverage the Power of Azure with Unified Support for Azure

Izkoristite moč Azurja s poenoteno podporo SoftwareONE za Azure

Razvijte svojo strategijo Azure in izkoristite okolje Azure, ki je optimizirano za vaše poslovne potrebe.* *Samo Enterprise Agreement (EA) in Server & Cloud Enrollment (SCE) licenciranje

Več
Busy traffic and urban landscape at night

Pospešite prevzem in spoznajte resnične prednosti AWS

Z AWS strategijo boste lahko učinkovito odgovorili na poslovne izzive, s katerimi se soočate.

Več
Eliminate the Operational Burden for Your Compute Services

Odpravite operativno breme za svoje IT storitve

Oblikujte, vzpostavite, avtomatizirajte in upravljajte vaše storitve v oblaku ter se osredotočite na svoje stranke in podjetje.

Več

Pridobite popoln nadzor nad okoljem za varnostno kopiranje in obnovo podatkov

Načrtujte celovito in poenostavljeno obnovitev podatkov – centralizirajte vse vaše potrebe po varnostnem kopiranju in zagotovite enotno varno, razširljivo in odporno platformo, ki je v vaši lasti.

Več

Blog članki 

The environmental imperative – The role of FinOps
 • 13 June 2022
 • Blog Editorial Team
 • Cloud Spend Management, FinOps
 • Cloud, Cloud Cost Optimization, Cloud Financial Management

The Environmental Imperative – The Role of FinOps

By making the most efficient use of your cloud infrastructure with the help of a robust FinOps framework, you can both control costs and improve your environmental performance.

Ways to Mitigate Ransomware Threats for Your Hybrid Workforce | SoftwareONE Blog
 • 22 March 2022
 • Bala Sethunathan
 • Managed Security, Cybersecurity User Awareness, Managed Backup
 • Endpoint Security, Hybrid

Ways to Mitigate Ransomware Threats for Your Hybrid Workforce

In order to maintain a robust security posture, organizations need a way to mitigate ransomware attacks facing their hybrid workforces. Learn more.

FinOps by SoftwareONE
 • 12 January 2022
 • Blog Editorial Team
 • FinOps, Cloud Spend Management
 • Cloud Cost Optimization, ITAM

SoftwareONE Strengthens its Commitment to FinOps Best Practice

SoftwareONE becomes a Premier Member of the FinOps Foundation, with over 150 FinOps Certified Practitioners that help our customers control and optimize their cloud spend

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas