Kibernetska varnost

Storitve kibernetske varnosti

Zavarujte svoje poslovanje pred varnostnimi grožnjami

V velikem obsegu sprejemamo novo tehnologijo. Na žalost te nove tehnologije dajejo kibernetski kriminalci velik zagon in nekatere grožnje so stalne, kot so:

Transfer Icon

Phishing

– en klik je dovolj za namestitev zlonamerne programske kode in izvedbo drugih napadov.

Ransomware

– izsiljevalski ali šifrirni trojanci omogočajo dostop do občutljivih podatkov.

Mobilne naprave

– izpostaviti nezaščitene končne točke potencialnim kibernetičnim kriminalcem.

Biometrija

– ponujajo lažen občutek varnosti, vendar so pravzaprav najbolj dragocene tarče hekerjev.

Zavarujte svoje uporabnike in vire v oblaku

Narašča število vse bolj sofisticiranih kibernetskih groženj, zato se morajo sodobna podjetja ustrezno pozicionirati na področju IT varnosti. Naše storitve kibernetske varnosti vam pomagajo pri vzpostavljanju in upravljanju ustreznih varnostnih procesov v vašem podjetju. Ne glede na to, ali gre za ustrezne infrastrukture, implementacijo sistema za upravljanje varnosti ali odziv na trenutne incidente, smo vaš partner in vam pomagamo pri:

 • Z vsemi temi varnostnimi ukrepi ter neposredno in pregledno komunikacijo lahko svoje poslovanje nadaljujete kot običajno.

 • Lahko se osredotočite na svoje ključne aktivnosti in varnostne zadeve prepustite strokovnjakom za kibernetsko varnost.

 • Poenostavite svojo informacijsko tehnologijo, da boste lahko premaknili fokus z varnosti na dejavnosti, ki resnično vodijo k doseganju ciljev vašega podjetja. Medtem redno testiramo za ranljivosti in izvajamo rutinske varnostne preglede – prevzamemo torej celotno upravljanje varnosti.

 • Stroške lahko zmanjšate tudi z namestitvijo centra za varnostno upravljanje (SOC), saj ta avtomatizira incidente in odzivnost kot tudi nadzorovanje.

Dostavljamo preverjeno kakovost

SoftwareONE pripisuje velik pomen kakovosti, okolju in informacijski varnosti. To je razlog, da smo letno certificirani s strani TÜV Süd. Poglejte si več o trenutno veljavnih certifikatih.

Poiščite certifikacije

SoftwareONE ponudba storitev kibernetske varnosti

Z lokalno storitveno ekipo vam pomagamo preprečiti zlonamerne aktivnosti in izboljšati učinkovitost varnosti vašega IT okolja. Poleg tega vam pomagamo pri krmarjenju po zapletenih zakonskih zahtevah.

Two IT security experts secure cloud environment

Zavarujte hibridno ali več-oblačno okolje v Azurju in AWS-u

Z našimi storitvami v oblaku vam pomagamo pri planiranju, implementaciji in podpori pri varnosti vaših virtualnih strežnikov v Azure in/ali AWS okolju, vključno z lokalnimi podatkovnimi centri.

Več

Izboljšajte varnost, skladnost in upravljanje znotraj Microsoft 365

S pomočjo naših storitev upravljanja varnosti v 365 okolju se lahko vaša organizacija učinkovito odziva na varnostne incidente ter izkoristi vse prednosti in donosnost naložbe v varnost Microsoft 365 okolja.

Več

Blog članki

Getting Started with a Cyber Security
 • 12 July 2022
 • Joe Morley
 • Managed Security, Cybersecurity User Awareness, cloud-security, Cybersecurity, Digital Transformation
 • Cyber Threats, Cyber Attack

Getting Started with a Cyber Security: Attack Types & The Attack Cycle

Charities and nonprofits hear about security a lot. Let’s take it back to basics. This first post outlines how attacks happen and the attack cycle.

Cyber Security Update May 2022
 • 23 June 2022
 • Bala Sethunathan
 • Managed Security, Cybersecurity, Cyber Threat Bulletin
 • Data Security, Security, Ransomware

Cyber Security Update May 2022

Scammers are using more ruthless and sophisticated phishing techniques to acquire confidential data. Don’t let the criminals fool you.

Is MFA Enough to Protect Your Data?
 • 07 June 2022
 • Cybersecurity, Cybersecurity User Awareness, Managed Security
 • Microsoft, EDR, Conditional Access, Zero Trust

Z večfaktorsko avtentikacijo in Secure Score nad kibernetske grožnje

Imate implementirano večfaktorsko avtentikacijo (MFA) in uporabljate Microsoft Secure Score, pa je to dovolj za ubranitev pred grožnjami kibernetske varnosti?

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas