Kibernetska varnost

Storitve kibernetske varnosti

Zavarujte svoje poslovanje pred varnostnimi grožnjami

V velikem obsegu sprejemamo novo tehnologijo. Na žalost te nove tehnologije dajejo kibernetski kriminalci velik zagon in nekatere grožnje so stalne, kot so:

Transfer Icon

Phishing

– en klik je dovolj za namestitev zlonamerne programske kode in izvedbo drugih napadov.

Ransomware

– izsiljevalski ali šifrirni trojanci omogočajo dostop do občutljivih podatkov.

Mobilne naprave

– izpostaviti nezaščitene končne točke potencialnim kibernetičnim kriminalcem.

Biometrija

– ponujajo lažen občutek varnosti, vendar so pravzaprav najbolj dragocene tarče hekerjev.

Zavarujte svoje uporabnike in vire v oblaku

Narašča število vse bolj sofisticiranih kibernetskih groženj, zato se morajo sodobna podjetja ustrezno pozicionirati na področju IT varnosti. Naše storitve kibernetske varnosti vam pomagajo pri vzpostavljanju in upravljanju ustreznih varnostnih procesov v vašem podjetju. Ne glede na to, ali gre za ustrezne infrastrukture, implementacijo sistema za upravljanje varnosti ali odziv na trenutne incidente, smo vaš partner in vam pomagamo pri:

 • Z vsemi temi varnostnimi ukrepi ter neposredno in pregledno komunikacijo lahko svoje poslovanje nadaljujete kot običajno.

 • Lahko se osredotočite na svoje ključne aktivnosti in varnostne zadeve prepustite strokovnjakom za kibernetsko varnost.

 • Poenostavite svojo informacijsko tehnologijo, da boste lahko premaknili fokus z varnosti na dejavnosti, ki resnično vodijo k doseganju ciljev vašega podjetja. Medtem redno testiramo za ranljivosti in izvajamo rutinske varnostne preglede – prevzamemo torej celotno upravljanje varnosti.

 • Stroške lahko zmanjšate tudi z namestitvijo centra za varnostno upravljanje (SOC), saj ta avtomatizira incidente in odzivnost kot tudi nadzorovanje.

Dostavljamo preverjeno kakovost

SoftwareONE pripisuje velik pomen kakovosti, okolju in informacijski varnosti. To je razlog, da smo letno certificirani s strani TÜV Süd. Poglejte si več o trenutno veljavnih certifikatih.

Poiščite certifikacije

SoftwareONE ponudba storitev kibernetske varnosti

Z lokalno storitveno ekipo vam pomagamo preprečiti zlonamerne aktivnosti in izboljšati učinkovitost varnosti vašega IT okolja. Poleg tega vam pomagamo pri krmarjenju po zapletenih zakonskih zahtevah.

Two IT security experts secure cloud environment

Zavarujte hibridno ali več-oblačno okolje v Azurju in AWS-u

Z našimi storitvami v oblaku vam pomagamo pri planiranju, implementaciji in podpori pri varnosti vaših virtualnih strežnikov v Azure in/ali AWS okolju, vključno z lokalnimi podatkovnimi centri.

Več

Izboljšajte varnost, skladnost in upravljanje znotraj Microsoft 365

S pomočjo naših storitev upravljanja varnosti v 365 okolju se lahko vaša organizacija učinkovito odziva na varnostne incidente ter izkoristi vse prednosti in donosnost naložbe v varnost Microsoft 365 okolja.

Več

Blog članki

Cyber Security Update, October 2022
 • 15 November 2022
 • Bala Sethunathan
 • Managed Security, Cybersecurity User Awareness, Cybersecurity
 • Cyber Security, Cyber Threats, Security

Cyber Security Update, October 2022

Get the latest in Cyber Security news, breaches, trends and preventive measures from SoftwareONE’s October Cyber Security Update

Cyber Security Update September 2022 | SoftwareONE Blog
 • 18 October 2022
 • Bala Sethunathan
 • Managed Security, Cybersecurity User Awareness, Cyber Threat Bulletin, Cybersecurity
 • Security, Azure, Data Breaches

Cyber Security Update, September 2022

Get the latest in Cyber Security news, breaches, trends and preventive measures from SoftwareONE’s September Cyber Security Update

5 Simple steps
 • 23 August 2022
 • Joe Morley
 • Managed Security, Nonprofit Transformation, Digital Transformation
 • Cyber Security, Cyber Threats, Strategy

Getting Started with a Cyber Security for NPOs: 5 Simple Steps

Nonprofits hear about security a lot. Let’s take it back to basics. This second post outlines 5 simple steps to protect your NPO.

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas