Osvojite M365

Pospešite vpeljavo tehnologije. Optimizirajte vašo Microsoft 365 investicijo.

Optimizirajte vašo Microsoft 365 investicijo

Način pisarniškega dela, ki je danes skoraj v celoti vezan na delo z osebnim računalnikom ali drugimi pametnimi napravami, se nenehno spreminja. Analize kažejo, da 80% zaposlenih dela na skupnih dokumentih oz. imajo potrebo po nenehni izmenjavi vsebin. Microsoft 365 zagotavlja vsa potrebna orodja, umetno inteligenco in najvišje varnostne standarde za moderno delovno mesto. V čem je torej težava?

Vpeljava tehnologije in spremembe pri načinu dela

Nove tehnologije so povezane s sprejemanjem in znanjem, ki je potrebno za obvladovanje le teh. To je danes največji izziv, s katerim se soočajo uporabniki modernih tehnologij. Pravilna uporaba novih tehnologij prinaša pozitivne učinke in izboljšuje notranje procese, ki imajo neposreden učinek na produktivnost zaposlenih in s tem dodano vrednost.

Kako osvojiti Microsoft 365?

SoftwareONE ponuja vrsto storitev, ki vam pomagajo pri implementaciji in uvedbi novih tehnologij za delo v vaši organizaciji. Platforma ponuja pomoč tam, kjer jo uporabnik potrebuje. Prenesite si raziskovalno poročilo.

Prenesite poročilo

Ste pripravljeni na naslednje korake?

Delavnice

Udeležite se delavnic, v katerih vas seznanimo s potencialom, ki ga ponuja Microsoft 365. Vsebina je prilagojena vašim potrebam in je lahko dolga od nekaj ur do celodnevne delavnice.

Preberite več

Change Management

Spodbujanje organizacijskih sprememb in spodbujanje drugačnega vedenja končnih uporabnikov sta ključna za resnično digitalno tranformacijo. Naša globalna Service Academy ekipa nudi načrte za upravljanje sprememb, uvajanje in usposabljanje.

Prenesite letak
User Productivity Advisor

Odkrijte več funkcionalnosti

Preberite več o naših rešitvah za produktivnost uporabnikov in rezervirajte termin za sestanek, kjer skupaj z vami ustvarimo načrt, ki temelji na vaših obstoječih zmogljivostih in prihodnjih potrebah.

Preberite več

Poenostavite Microsoft 365 s storitvami 365Simple

365Simple je naša znamka storitev za organizacije, ki potrebujejo stalno podporo, optimizacijo stroškov in produktivnosti porabnikov, upravljanje delovnih obveznosti in individualno prilagojeno upravljanje vaših zakupljenih storitev v oblaku,…

Preberite več

Varnost v M365 okolju

Naše storitve varnosti v M365 okolju vaši organizaciji omogočajo, da se lahko učinkovito odzovete na incidente, v celoti izkoristite prednosti in vašo naložbo v M365 storitve varnosti.

Preberite več

Optimizirajte vašo M365 investicijo

Prenesite si e-knjigo o tem, kaj narediti, ko migrirate v Microsoft 365.

Prenesite si brezplačno e-knjigo

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas