Advanced Software Management Solutions

PyraCloud

Z eno platformo povečajte vrednost portfelja programske opreme

Ena platforma za celotni portfelj programske opreme

PyraCloud vam ponuja orodja, s katerimi zagotovite, da je vaša programska oprema neprestano stroškovno optimizirana in usklajena z vašimi poslovnimi cilji.

Digitalizirajte svojo dobavno verigo programske opreme, upravljajte pogodbe ter spremljajte, nadzorujte in napovedujte porabo v oblaku pri več oblačnih ponudnikih.

Za vas smo pripravili veliko video posnetkov in vsebine, da boste lahko izvedeli več o upravljanju vašega IT okolja in oblaka.

V PyraCloud središče virov

PyraCloud nam zagotavlja vpogled v dejansko porabo in nadaljnje trende za Azure Enterprise Agreement. Prek platforme PyraCloud smo ugotovili, da bi bila naša poraba za Azure trikrat višja od tiste, h kateri smo se po pogodbi zavezali. Ta način je bil hitrejši in enostavnejši kot da bi gledali Azure portal.

Richard Bezijan, Director of Engineering, LA Metro

PyraCloud je FinOps certificiran

Finančno upravljanje ni več zapleteno.

Kot certificirani ponudnik storitev FinOps (FCSP) vam prek FinOps certificirane platforme (FCP) PyraCloud pomagamo prevzeti nadzor nad porabo v oblaku in nudimo smernice za optimizacijo naložb v oblak.

FinOps Certified Platform Logo
FinOps Certified Service Provider Logo

PyraCloud platforma omogoča FinOps

Naučite se, kako lahko PyraCloud zagotovi preglednost, vpoglede in orodja, ki jih potrebujejo vsi ključni deležniki za uspešen ogled in upravljanje stroškov v oblaku v vaši organizaciji.

Prenesite gradivo

Učinkovito finančno upravljanje v oblaku

Življenjski cikel FinOps je sestavljen iz treh faz – obveščanje, optimizacija in delovanje, ki se nenehno ponavljajo. Za vsako od teh faz lahko zagotovimo vpoglede, ki bodo podpirali vašo FinOps pot.

Ali želite pridobiti vpogled in prepoznavnost, ki ju potrebujete za boljše razumevanje porabe v oblaku? Oglejte si spodnji videoposnetek, če želite izvedeti, kako vam lahko PyraCloud pomaga.

Ali želite optimizirati porabo v oblaku in svojim ekipam omogočiti učinkovito prepoznavanje, izvajanje in merjenje? Ugotovite, kako vam lahko PyraCloud pri tem pomaga.

Ali morate upravljati več okolij v oblaku in se želite znebiti dolgotrajnega postopka izvajanja tega? PyraCloud vam lahko pri tem učinkovito pomaga.

Vaše prednosti

Data Analytics

Vidna in odgovorna uporaba in poraba programske opreme.

Identificirajte možnosti za stroškovni prihranek programske opreme.

Avtomatizacija za povečanje operativne učinkovitosti.

Vpogled v pravice in zmanjšanje tveganj skladnosti.

Brezplačna predstavitev rešitve.

Naročite se na posvet še danes in izvedite, kako enostavna a zmogljiva je platforma PyraCloud.

Naročite se

Pridobite podrobnejše informacije.

Letak: PyraCloud - učinkovito upravljajte programsko opremo in porabo v oblaku

Naučite se, kako lahko pridobite popoln vpogled v porabo programske opreme in virov v oblaku. S platformo PyraCloud je bolj enostavno prepoznati premalo izkoriščene vire, optimizirati vire in se izogniti nepotrebni porabi.

Dostopajte do PDF dokumenta

Kaj menijo naše stranke?

Dreßler Bau pridobi nadzor nad porabo storitve Office 365 s platformo PyraCloud

Dreßler Bau je moral nadzirati in upravljati svoje vire v oblaku Office 365 na lažji in stroškovno učinkovitejši način. Prek PyraCloud platforme podjetje lahko pridobi jasne podatke o uporabi svojih virov v oblaku.

Preberite zgodbo o uspehu

PyraCloud za celotni portfolio programske opreme

Software Lifecycle Automation Platform

Avtomatizacija življenjskega cikla

Poenostavite postopke naročanja. Imejte pregled in upravljajte vse transakcije programske opreme, naročila, račune in pogodbe v eni platformi. Sledite porabi in poenostavite kompleksno upravljanje pogodb, podaljšanj in globalnih EA.

Upravljanje porabe oblaka

Imejte pregled in predvidite porabo Azurja, AWS-ja, Office 365 in Adoba. Pridobite vpogled v to, koliko virov v oblaku vaše podjetje porabi, sledite dejanski porabi glede na proračun ter optimizirate vaša oblačna okolja s centraliziranim…

Inteligenca porabe

Pridobite vpogled v svojo trenutno in prihodnjo porabo. Razumite poslovne potrebe, spremljajte uporabo programske opreme, identificirajte potencialne stroškovne prihranke, izboljšajte skladnost in omogočite boljšo varnost virov v oblaku.

Digitalizirajte vašo dobavno verigo programske opreme

Software Procurement Hub

PyraCloud ponuja katalog vseh odobrenih ponudnikov programske opreme in razpoložljivih licenciranj v 90 državah in v več kot ducatu valut - učinkovito digitalizira postopek naročanja od povpraševanja do dostave. Postopki zaračunavanja in podaljšanja so avtomatizirani, s čimer se lahko izognete tveganjem in globam glede skladnosti. PyraCloud vam ponuja jasen vpogled v preteklo, sedanjo in napovedano porabo ter stroške.

Upravljanje porabe oblaka

Ko vaša poraba v oblaku narašča, vam PyraCloud omogoča, da enostavno rastete skupaj s poslovnimi potrebami, kot SaaS in IaaS ponudbami, medtem ko vam pusti nadzor nad razdelitvijo stroškov porabe na oddelke, ki so odgovorni za porabo. PyraCloud poenostavi upravljanje, stroške in sledenje porabi ter zaračuna stroške v oblaku stroškovnim centrom v organizaciji.

Naročite se na demo predstavitev

Od strokovnjakov izvedite, kako uporabna a enostavna je naša lastniška PyraCloud platforma.

Naročite se

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas