Inovativne rešitve za povezano učenje

Strokovno znanje na področju licenciranja, nabave in skladnosti programske opreme za izobraževalne ustanove

IT rešitve za izobraževanje

Izobraževalne ustanove zahtevajo IT rešitve, ki se lahko hitro prilagajajo nenehno spreminjajočim se potrebam. V času dobro znane korona krize so se morale izobraževalne ustanove digitalizirati, da so lahko svojim učencem in študentom še vedno zagotavljali nemoten potek izobraževanja. Ta trend se je obdržal in veliko izobraževalnih institucij danes prisega na hibriden način izobraževanja. Da pa lahko ustanove olajšajo izobraževanje, morajo svoje IT sisteme prilagoditi na način, da lahko delujejo v agilnih omrežjih in vzdržujejo visoko raven varnosti podatkov, brez da bi presegli planiran proračun.

V podjetju SoftwareONE vam lahko ponudimo vodilno programsko opremo in storitve v oblaku na globalni ravni proizvajalcev kot so Microsoft, Adobe, ki so za izobraževalne institucije primerne. Sodelujemo z vodilnimi univerzami in članicami fakultetami, drugimi visokošolskimi ustanovami, raziskovalnimi inštituti, srednjimi šolami in gimnazijami, osnovnimi šolami ter vrtci. Lahko nam zaupate, da bomo s svojimi obsežnimi strokovnimi znanji vašo institucijo vodili skozi celoten proces digitalne transformacije, ne glede na zrelost vašega trenutnega IT okolja.

IT izzivi izobraževalne industrije

Iz podatkovnega centra v oblak

Z migracijo IT infrastrukture v oblak lahko izobraževalne ustanove postanete bolj agilne ter zmanjšate svojo porabo. A migracija v oblak je lahko kompleksna – vzpostavljene morajo biti ustrezne tehnične in organizacijske funkcije, da lahko uživate dolgoročne koristi.

Digitalna transformacija

Z novo tehnologijo, ki se osredotoča na spremenjene potrebe študentov in učencev, se lahko izobraževalni sektor hitro digitalno preobrazi. Vendar se z novo in še nepoznano programsko opremo večajo IT izzivi, zlasti ko gre za varnost, proračun in skladnost.

Izbira prave programske opreme

Programska oprema lahko izboljša ali pokvari učno izkušnjo. Študenti in učenci morajo biti opremljeni s sodobno tehnologijo, da se lahko v kar največji meri prilagodijo hitro spreminjajočemu se in vse bolj digitalnemu svetu. Izbrati prave programe po pravi ceni pa je eden izmed glavnih izzivov, s katerimi se izobraževalne ustanove soočajo.

OCRE (Open Cloud for Research Environments) ponuja storitve v oblaku za izobraževalni sektor

Storitve po meri

Z več kot 30-letnimi izkušnjami v sektorju izobraževanja lahko hitro prepoznamo izzive in potrebe industrije. Stranke lahko podpiramo z našim poglobljenim strokovnim znanjem in prilagojenimi upravljanimi storitvami.

Dostop do IaaS in programov v oblaku

SoftwareONE je vaš partner za dostop do Iaas in platform v oblaku. Ponujamo vam tudi različne popuste, s čimer zagotovimo, da lahko do tega dostopate v okviru vašega proračuna.

OCRE

SoftwareONE je partner pri projektu OCRE (Open Clouds for Research Environments), ki lahko v sklopu projekta izobraževalni skupnosti zagotavlja storitve v oblaku v 40 evropskih državah z vnaprej pripravljenimi sporazumi in vseevropskim razpisom.

Spoznajte OCRE
Adobe

Adobe Education

Izbirajte med Acrobat PDF orodjem, Adobe Sign orodjem za elektronsko podpisovanje ali Creative Cloud paketom licenc, s katerimi izkoristite svojo kreativnost.

Kontaktirajte nas

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas