SoftwareONE

O podjetju SoftwareONE, d.o.o.

SoftwareONE, d.o.o. je član skupine SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških rešitev in storitev z več kot 30 letnimi izkušnjami. Skupina ponuja storitve licenčnega svetovanja, nabave in upravljanja programske opreme skozi njen celotni življenjski cikel (Software Lifecycle Management – SLM) ter storitve upravljanja različnih IT okolij in storitev v oblaku.

Skupina SoftwareONE z globalnim sedežem v Švici, prisotnostjo v 90 državah in več kot 7.700 usposobljenimi strokovnjaki, pomaga reševati izzive več kot 65.000 podjetij po svetu ter je njihov partner na poti k digitalni transformaciji.

S svojo široko mrežo storitev in uslug nudi velikim, srednjim in malim podjetjem strokovno podporo, jim svetuje glede poslovnih rešitev v podjetju, pravilnega licenciranja (compliance), upravljanja in optimizacije programske opreme (Software Asset Management - SAM). Sodeluje s proizvajalci, Microsoft, IBM, Red Hat, VMware, SAP, AWS, Adobe, Autodesk in številnimi drugimi (skupaj več kot 7.500 proizvajalcev).

Le nekaj organizacij lahko podjetjem ponudi tako širok nabor storitev. Nekatera podjetja cenijo sposobnost za izračun prihrankov in optimizacijo celotnega procesa pridobivanja in upravljanja programske opreme preko celotnega življenjskega cikla s strani enega ponudnika, druga pa raznolik portfelj ponudnikov strojne in programske opreme ter izkušenj pri svetovanju, storitvah, implementaciji in vzdrževanju poslovnih rešitev, ki jih ponujamo.

90

Glavni sedež podjetja je v kraju Stans v Švici. Globalno je podjetje prisotno v več kot 90 državah in ima možnost transakcije v več kot 150 državah po svetu.

8300

SoftwareONE družino sestavlja 8.900 zaposlenih, od strokovnjakov za tehnološke rešitve in svetovalcev do prodajalcev in skrbnikov ključnih strank.

7500+

Vzpostavljeno imamo mrežo z več kot 7.500 dobavitelji strojne in programske opreme in veljamo za zaupanja vrednega partnerja vodilnih svetovnih proizvajalcev programske opreme.

#1

Smo največji Microsoftov partner na svetu in globalni Microsoft partner za hitro rastočo platformo Microsoft Azure.1

Ocena SoftwareONE temelji na velikosti transakcij na globalnem nivoju.

65000

Sodelujemo s približno 65.000 podjetji po vsem svetu, v vseh regijah in različnih poslovnih segmentih.

10m

SoftwareONE strokovnjaki smo v oblak migrirali več kot 10 milijonov uporabnikov.