Coworkers read and learn together

Brezplačna gradiva

Pridobite dostop do brezplačnih SoftwareONE strokovnih gradiv

Brezplačna gradiva

{ "hideLoadMore": false, "wrongEntriesCount": 0 }
EXCLUSIVE CONTENT

Prihodnost upravljanja programske opreme (SAM): S štirimi koraki do vr...

Kako lahko s štirimi koraki pridete do optimalne strategije upravljanja virov programske opreme (SAM), s katero boste lahko prihranili pri stroških.

Naj bo vaše potovanje v Azure uspešno

Naj bo vaše potovanje v Azure uspešno

Če je pri uporabi in upravljanju oblaka vsaj ena stalnica, je to zapletenost. Migracija v Microsoft Azure naj bi prinesla veliko prednosti, kot so prihranki in večja učinkovitost. Vendar pa mnoge organizacije zaradi zapletenosti, ki je z…

EXCLUSIVE CONTENT Dve poti, en oblak | SoftwareONE eBook

Dve poti, en oblak

Spoznajte dva uporabnika, ki sta sodelovala s podjetjem SoftwareONE pri razvoju strateškega načrta uvedbe in optimizacije oblaka.

EXCLUSIVE CONTENT Everyday Etiquette in Microsoft Teams

Kako uporabljati Microsoft Teams?

V tem priročniku vam ponujamo nekaj trikov in nasvetov pri uporabi Microsoft Teams. Z upoštevanjem teh smernic boste lahko zagotovili najboljšo možno izkušnjo za celotno podjetje.

Kako zmanjšati varnostna tveganja za zaposlene na daljavo?

Delo na daljavo je za veliko ljudi prednost, a za podjetje obstaja veliko tveganj. Da lahko zagotovite varnost podjetja, podatkov in zaposlenih, morate najprej postaviti temelje. Ta kontrolni seznam bo IT skrbnikom in skrbnikom za kibernetsko…

Get Ready For Digital Workplace Infographic Teaser

Pripravite se na digitalno delovno mesto

Tradicionalno delovno mesto kot ga poznamo, se spreminja. Izvedite, kako morate pripraviti svoje IT okolje, da lahko omogočite produktivnost zaposlenih.