Digitalno delovno mesto prihodnosti | SoftwareONE Blog

Digital Workplace

Digitalno delovno mesto prihodnosti - Microsoft 365 oblak

Digitalno delovno mesto prihodnosti – Microsoft 365 oblak

Digitalno delovno mesto, delovno mesto prihodnosti, ali kakorkoli že poimenujemo sodoben način dela in upravljanja s podatki, je nova realnost, je nova potreba, je novo dejstvo. Je nekaj, kar je med nami, če to hočemo ali ne. Digitalizacija je objela svet, prikradla se je v naš vsakdan, vpliva na delovne procese in spreminja naše navade, dviguje produktivnost, izboljšuje rezultate in nam olajšuje delo.

Platforme, ki se razvijajo z bliskovito hitrostjo so orodja nove realnosti. So mehanizmi, ki omogočajo interakcijo s storitvami, ki 24 ur na dan neutrudno tečejo v podatkovnih centrih velikih ponudnikov. V SoftwareONE smo nove trende prepoznali čisto na začetku, zato smo danes s svojo ponudbo upravljanja storitev v oblaku eden vodilnih ponudnikov na svetu. Naše stranke razumemo, razumemo njihove dileme in pomisleke, ki spreminjajo njihove dosedanje navade in jih silijo iz cone udobja. Proces digitalizacije ni nekaj, kar se zgodi samo po sebi, zahteva veliko razumevanja in načrtovanja. Obenem tudi znanja in predano ekipo tistih, ki bodo stopili na to pot in bili gonilna sila sprememb. SoftwareONE je pomagal že več kot 10 milijonom uporabnikom po celem svetu, ta številka nenehno raste, saj je iz dneva v dan vse več tistih, ki razumejo, da je uporaba oblačnih storitev kot splošna elektrifikacija, ki se ji pred 100 leti ni bilo moč upreti.

Kaj je 365Simple?

Svojo ponudbo smo poimenovali 365Simple, ker nenehno deluje, ker je dostopna od koderkoli, ker ni vezana na fizično lokacijo strojev, za katere skrbijo IT strokovnjaki samo enega podjetja, ker je vezana na Microsoftove storitve v oblaku in ker je nenazadnje, ko jo enkrat osvojimo in z njo upravljamo na pravilen način, zelo enostavna za uporabo. Tako kot se spreminja način dela, se spreminja tudi poslanstvo podjetij v IT industriji. Danes nismo več zgolj transakcijski partnerji, ki vam programsko ali strojno opremo zgolj prodamo, smo veliko več - vaši partnerji, svetovalci, načrtovalci, pomočniki, učitelji, mentorji, skratka smo zagotovilo, da je vaša investicija v oblačne storitve preudarna, varna in optimalna. Kot vaš partner v novi digitalni dobi skupaj z vami analiziramo vaše poslovne procese in vam jih pomagamo uvesti v delo na nov način, na način modernega delovnega mesta, kjer posamezniki morajo poznati delovanje orodij. Svetujemo, kako poskrbeti za varen prehod v oblak, kako vaše podatke v oblaku trajno varovati in skrbeti, da pri delu z njimi uporabniki sledijo najvišjim varnostnim standardom. Za vse navedeno poskrbi vaš skrbnik, ki bdi nad vašimi zahtevami in željami, ki pozna vaše okolje, vam prisluhne, priskrbi odgovore in učinkovito poveže IT inženirje, varnostne eksperte in ostale strokovnjake, ki jih zaposlujemo v našem podjetju.

Kaj je PyraCloud?

Za vas smo razvili platformo, ki smo jo poimenovali PyraCloud, ki vam omogoča celovit pregled nad uporabo storitev, ki jih najemate v oblaku. Daje vam pregled nad utilizacijo in stroški. Transparentno vam podaja odgovore na vprašanja, ali dejansko uporabljate to, kar plačujete. Platforma prav tako nudi dostop do izobraževalnih vsebin, kjer si lahko vsak vaš uporabnik pogleda video predstavitve in navodila za uporabo posameznih orodij in funkcij. Nenehno se posodablja in prilagaja Microsoft 365 storitvam, ki se nenehno izboljšujejo in spreminjajo.

Se vam ob branju poraja dvom, se vam postavljajo dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas, z veseljem vas bomo sprejeli in vam odgovorili na vse dileme.

SoftwareONE - Vaš partner na poti k digitalni transformaciji

Digitalizirajte vaše delovno mesto!

S SoftwareONE 365Simple storitvami do digitalnega delovnega mesta prihodnosti.

Raziščite 365Simple ponudbo.

Comment on this article

Leave a comment to let us know what you think about this topic!

Leave a comment

Author

Jernej Pircs

Jernej Pirc

Generalni direktor SoftwareONE d.o.o.

Related Articles

5 Simple steps
 • 23 August 2022
 • Joe Morley
 • Managed Security, Nonprofit Transformation, Digital Transformation
 • Cyber Security, Cyber Threats, Strategy

Getting Started with a Cyber Security for NPOs: 5 Simple Steps

Nonprofits hear about security a lot. Let’s take it back to basics. This second post outlines 5 simple steps to protect your NPO.

Choosing the Best Plan for Calling within Microsoft Teams
 • 01 August 2022
 • Unified Communications, User Productivity, Future Workplace
 • UCSimple, Collaboration, Video Conferencing, Video Collaboration

Choosing the Best Plan for Calling within Microsoft Teams

Organizations who use Microsoft Teams for Unified Communications can also leverage the calling feature. Find out how to select the best plan for making the most of the calling feature within Microsoft Teams.

Getting Started with a Cyber Security
 • 12 July 2022
 • Joe Morley
 • Managed Security, Cybersecurity User Awareness, cloud-security, Cybersecurity, Digital Transformation
 • Cyber Threats, Cyber Attack

Getting Started with a Cyber Security: Attack Types & The Attack Cycle

Charities and nonprofits hear about security a lot. Let’s take it back to basics. This first post outlines how attacks happen and the attack cycle.