SoftwareONE

O podjetju SoftwareONE, d.o.o.

SoftwareONE, d.o.o. je član skupine SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika platform in IT storitev z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju programske opreme in tehnologij. Skupina ponuja storitve licenčnega svetovanja, nabave in upravljanja programske opreme skozi njen celotni življenjski cikel ter storitve upravljanja različnih IT okolij in rešitev v oblaku.

Skupina SoftwareONE z globalnim sedežem v Švici, s prisotnostjo v 90 državah in več kot 5.300 usposobljenimi strokovnjaki, pomaga reševati izzive več kot 55.000 strank po svetu, vezanih na fleksibilnost, varnost, visoko zanesljivost in nemoteno delovanje njihovih IT okolij.

S svojo široko mrežo storitev in uslug nudi velikim, srednjim in mali podjetjem strokovno podporo, jim svetuje glede poslovnih rešitev v podjetju, pravilnega licenciranja (compliance) in optimizacije programske opreme (Software Asset Management - SAM) ter prodaja, implementira in vzdržuje rešitve proizvajalcev Microsoft, IBM, Red Hat, VMware, Veritas, Oracle, Citrix, AWS, Adobe, Trend Micro in številnih drugih (skupaj več kot 9.000 proizvajalcev).

Le nekaj organizacij lahko podjetjem ponudi tako širok nabor storitev. Nekatera podjetja cenijo sposobnost za izračun prihrankov in optimizacijo celotnega procesa pridobivanja in upravljanja programske opreme preko celotnega življenjskega cikla s strani enega ponudnika, druga pa raznolik portfelj ponudnikov strojne in programske opreme ter izkušenj pri svetovanju, storitvah, implementaciji in vzdrževanju poslovnih rešitev, ki jih ponujamo.

90

Glavni sedež podjetja je v kraju Stans v Švici. Globalno je podjetje prisotno v več kot 90 državah in ima možnost transakcije v več kot 150 državah po svetu.

5800

SoftwareONE družino sestavlja več kot 5800 zaposlenih, od strokovnjakov za tehnološke rešitve in svetovanj do prodajalcev in predstavnikov za stike s strankami.

7500+

Vzpostavljeno imamo mrežo z več kot 7500 dobavitelji strojne in programske opreme in veljamo za zaupanja vrednega svetovalca za vodilne svetovne proizvajalce programske opreme.

#1

Smo največji Microsoftov partner na svetu in globalni Microsoft partner za hitro rastočo platformo Microsoft Azure.1

1 Ocena SoftwareONE temelji na velikosti transakcij na globalnem nivoju.

65000

Približno 65000 strank po vsem svetu, v vseh regijah in različnih poslovnih segmentih.

10m

Več kot 10.000.000 preseljenih uporabnikov v rešitve v oblaku