IBM Cloud Packs

Versnel jouw overstap naar de cloud

neem contact op

IBM Cloud Paks

Moderniseer je IT-landschap, verbeter je klantbeleving en verlaag je operationele kosten

Veilig en efficiënt naar de cloud

IBM Cloud Paks ™ zijn bedrijfsklare softwareoplossingen die je helpen om op een open, snellere en veiligere manier jouw belangrijkste business apps naar de cloud te verplaatsen.

Elk IBM Cloud Pak ™ bevat IBM-middleware in containers en beschikt over gedeelde softwareservices voor zowel development als beheer. Daarnaast heeft elk Pak een gedeelde integratielaag die de ontwikkelingstijd vermindert tot 84% en je operationele kosten verlaagt tot maar liefst 75%.

Benefit Icon

IBM Cloud Pak voor Data

Verkrijg, verzamel, en analyseer data vanuit één geïntegreerd platform.

Continuity Icon

IBM Cloud Pak voor Applicaties

Moderniseer legacy IT en geniet van nieuwe cloud-native toepassingen.

Advice Icon

IBM Cloud Pak voor Multicloudmanagement

Geniet van een efficiënt operationeel beheer van uw gehele cloudomgeving en dat vanuit één overzichtelijk dashboard.

Data Analytics

IBM Cloud Pak voor Integratie

Dit pakket slaat een brug tussen het oude en het nieuwe: het zorgt ervoor dat API's, microservices en traditionele systemen snel toegankelijk zijn.

Voor ieder vraagstuk een Cloud Pak

Verschillende IBM Cloud Paks

Cloud Paks zijn gebundelde oplossingen uit het softwareportfolio van IBM, gecombineerd met Red Hat Openshift. Het platform van Red Hat biedt jou de mogelijkheid om je legacy IT-oplossingen in containers te plaatsen, te beheren en vervolgens eenvoudig van cloud naar cloud te verplaatsen.

De Cloud Paks van IBM vormen een aantrekkelijke oplossing door de verschillende functionaliteiten, licenties en mooie kostenbesparing. Bovendien hoef je niet alle oplossingen te gebruiken, maar kan je ze tegen elkaar inwisselen. Dit nieuwe licentietype biedt heel wat flexibiliteit die we als cloudadviseur nergens anders gezien hebben en past perfect bij de noden van onze klanten.

Referenties en voorbeelden

IBM Cloud Paks voor onze klanten

De IBM Cloud Paks helpen verschillende bedrijven om hun IT-architectuur te moderniseren en professionaliseren. Zo hebben wij ze al geïmplementeerd bij overheden, banken, de auto- en energiesector en FMCG-bedrijven. Om je wat meer inzicht te geven in de verschillende oplossingen én resultaten van IBM Cloud Paks, bundelden we enkele cases.

Contact

SoftwareONE BE B.V

Buro & Design Center – Esplanade 1 box 3, Suite 315
1020 Brussels
Belgium

info.be@softwareone.com

+32 2 373 14 00