De weg naar een toekomstgerichte cloudstrategie

Neem contact op

De cloud als strategisch groeimiddel

Heel wat organisaties verhuisden hun workloads (nog) niet naar de cloud omdat ze niet weten waar te beginnen. Als onafhankelijk cloudadviseur helpt SoftwareONE bedrijven op weg naar een succesvolle overstap 

Behoud voorsprong op je concurrentie, met de cloud

Om je concurrenten voor te blijven, vergroot je best de schaalbaarheid, flexibiliteit en toegankelijkheid van je netwerken. Zo geef je je werknemers en gebruikers, vanop om het even welk toestel, snelle toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in te spelen op je schommelende bedrijfsnoden.

Kies je voor de cloud, dan kan je deze technische vooruitgang realiseren zonder vooraf te moeten investeren in een geheel nieuwe IT-infrastructuur. Hardware veroudert namelijk snel en IT-oplossingen evolueren voortdurend. Voor je het goed en wel beseft, is je nieuwe infrastructuur niet zo nieuw meer. Je gaat dus beter voor een toekomstbestendige oplossing, zoals de cloud.

Hij is de ONE. De Cloud. En hij werkt hier.

Stap voor stap naar de cloud

Elke organisatie is anders. Dat betekent dat ook de weg naar de cloud telkens anders is. Maar de grote stappen, die blijven hetzelfde. Wil je weten hoe jij de weg naar de cloud succesvol inzet en had je graag meer kennis over:

  • De kracht van de cloud?
  • De voordelen van de cloud?
  • Nieuwe bedrijfsmodellen?
  • De beveiliging van de cloud?
  • Het juiste cloudmodel voor jouw zakelijke behoeften?
  • Stap voor stap overstappen naar de cloud?

Onafhankelijke cloudspecialist

SoftwareONE werkt samen met alle toonaangevende cloudleveranciers. Zo vinden we snel en vlot een gepaste cloudoplossing voor elke uitdaging, en geniet jouw bedrijf van een enorm concurrentievoordeel.

Contact

SoftwareONE BE B.V

Buro & Design Center – Esplanade 1 box 3, Suite 315
1020 Brussels
Belgium

info.be@softwareone.com

+32 2 373 14 00

Get in Touch With Us

Contact us today by filling out this short form and our experts will get back to you promptly.

Contact us